Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Knjiga kao priručnik za proces vaspitavanja dece

10.
12.
2020.

 Verujete li da sa detetom možete napraviti dogovor bez svađe? Knjiga Kako da pričate da bi vas deca slušala – slušajte da bi vam deca pričala pomoći će vam da odagnate strah, bes i svaku drugu negativnu emociju kod vašeg deteta i izbegnete porodične rasprave.

Autorke Adela Fejber i Elejn Mazliš, čije su knjige proglašene bestselerima Njujork tajmsa, koriste situacije iz svakodnevne prakse ne bi li vam pokazale kako da poštujete dete i odgovorite na njegove prohteve. Čak i kad treba da održite „lekciju“, to se može učiniti na obostrano zadovoljstvo. Saznajte kako da ispoljite ljutnju a da tom prilikom ne povredite decu i kako da postavljanjem ograničenja ne narušite harmoničnu atmosferu u svom domu.

Izbegnite pretvaranje običnog razgovora u konflikt. Podučavajte umesto da kritikujete, izaberite delotvorne načine kažnjavanja, pokažite deci posledice određenog ponašanja! Ova knjiga, zahvaljujući duhovitim ilustracijama, predočiće vam nove vaspitne modele komunikacije. Jutarnje pridike, večernje prepirke tokom odlaska u krevet, nesporazumi oko kućnih obaveza... Sve to može da postane prošlost ukoliko primenite odgovarajuće tehnike komunikacije.

Adela Fejber i Elejn Mazliš, međunarodno priznati stručnjaci za komunikaciju između odraslih i dece, učile su od doktora Haima Džinota, pokojnog dečjeg psihologa, i obe su nekadašnji članovi osoblja Nove škole za društvena istraživanja u Njujorku i Instituta za porodični život na Univerzitetu Long Ajlend. Njihove knjige prevedene su na više od trideset jezika, ali najveća potvrda njihovog rada je neizmerna zahvalnost roditelja i živa podrška profesionalne zajednice.

Ovu fantastičnu knjigu Kako da pričate da bi vas deca slušala – slušajte da bi vam deca pričala koja će vam pomoći da na zanimljiv način uspostavite zdrave porodične odnose možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.