Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Knjiga Lovac na zečeve osvojila prestižno priznanje

10.
12.
2020.

Renomirana književna kritičarka i spisateljica Merilin Stasio uvrstila je knjigu Lovac na zečeve među deset najboljih kriminalističkih romana koji su se našli na listi Njujork tajmsa 2020. godine!

Lovac na zečeve, napisan u prepoznatljivom stilu autorskog tandema Laš Kepler, idealna je knjiga za ljubitelje skandinavskih trilera. Laš Kepler je pseudonim poznatog spisateljskog bračnog para – Aleksandra i Aleksandre Ahndoril, a ovo je njihov šesti roman iz serijala o detektivu Joni Lini.

Odmah po objavljivanju, Lovac na zečeve je dospeo na sam vrh liste bestselera širom sveta, a 2019. godine Laš Kepler je osvojio Golden Missile, najprestižniju poljsku nagradu za kriminalističke romane.

Noć tek što je pala kada je Sofija ušla u veliku, luksuznu vilu na periferiji Stokholma, u kojoj je čekao novi klijent. Bogat, spreman da plati mnogo više od uobičajene tarife. Iako je muči loš predosećaj, ona ostaje, a kada seansa krene po zlu, gledaće užasu pravo u oči.

Ubica je nemilosrdan i pedantan, ne ostavlja tragove ni dokaze, i krenuo je u akciju, spreman da ponovo ubije. Njegovo ponašanje prkosi svakoj logici, a policija tapka u mestu: jedina osoba koja bi mogla da reši zagonetku je Jona Lina, bivši policijski inspektor koji služi kaznu u zatvoru zbog nekih starih grehova. Na intervenciju premijera, u tajnosti će zajedno sa policajkom Sagom Bauer morati da uhvati lovca na zečeve pre nego što bude prekasno.

Pre nego što i sami ne postanu njegov plen, pre nego što i njih zauvek ne ućutka.

Knjiga Lovac na zečeve može biti vaša ako posetite naš sajt www.vulkani.rs.