Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Velika Vulkan akcija u objektima Moj kiosk

7.
12.
2020.

Godina se polako bliži kraju, a kako bismo ubrzali vreme do dolaska nove, koju svi željno iščekujemo, Vulkan izdavaštvo je spremilo novu akciju! Iskoristite jedinstvenu ponudu i kupite odabrane naslove Vulkan izdavaštva po neverovatnim cenama u svim objektima Moj kiosk! U periodu od 7. decembra do 3. januara 2021. godine, odnosno do isteka zaliha, jednu knjigu možete nabaviti po ceni od 399 dinara, a dve knjige dobijate za neverovatnih 499 dinara.

Akcijom su obuhvaćeni neki od najčitanijih romana Vulkan izdavaštva! Za vas smo izdvojili nekoliko predloga.

Čuvena spisateljica Nora Roberts oduševljava čitaoce širom sveta jedinstvenom kombinacijom napetosti i romanse. Roman Opsesija, još jedan u nizu njenih bestselera, idealno je štivo za ljubitelje neizvesnih trilera sa romantičnim zapletom. Svet je za Naomi Bouz prestao da bude nevino mesto one noći kad je krenula za ocem u šumu i otkrila njegove zločine. Od tada, sreća je za nju samo bleda uspomena. Kako su godine prolazile, Naomi je uspela da krene dalje i stvori novi život, kilometrima daleko od svega što ju je podsećalo na prošlost. Međutim, baš kad je njen život počeo da liči na bajku, prošlost je zakucala na vrata.

Sidni Šeldon, jedan od najtiražnijih proznih pisaca svih vremena, fascinirao je publiku širom sveta. Roman Krvna veza, koji se nalazi na listi bestselera Njujork tajmsa, uzbudljiva je saga o izdaji, sabotaži, opasnosti i vezama koje mogu biti smrtonosne... Porodična kompanija Rofe i sinovi je međunarodna poslovna imperija za kojom žude mnogi članovi porodice gladne bogatstva. Na njenom čelu nalazio se jedan od najbogatijih ljudi na svetu – čovek koji je upravo poginuo u tajanstvenoj nesreći.

Bestseler Umetnost vožnje po kiši, koji je i ekranizovan 2019. godine, dirnuo je srca miliona čitalaca širom planete. Ovo je priča o jednom psu koji je svetu pokazao kako je biti čovek. „Zovem se Enco. Obožavam da gledam televiziju, pogotovo dokumentarce. Volim svoje ime, koje delim sa slavnim Ferarijem, iako fizički uopšte ne ličim na njega. Mada, kao i on, obožavam automobile. Znam sve o njima: modele, timove, vozače... Sve me je to naučio Deni.“ Kako navodi Njujork tajms, ova savršena knjiga u sebi sadrži sve: ljubav, tragediju, iskupljenje, opasnost.

U objektima Moj kiosk pronaći ćete više od 30 popularnih, žanrovski različitih naslova Vulkan izdavaštva.