Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Sajt BookAuthority uvrstio knjigu Lori Gotlib Možda bi trebalo da popričaš sa nekim u 100 bestselera svih vremena!

3.
12.
2020.

 Sajt BookAuthority uvrstio knjigu Lori Gotlib Možda bi trebalo da popričaš sa nekim u 100 bestselera svih vremena!

Odvažna, mudra i zabavna knjiga Možda bi trebalo da popričaš sa nekim svrstana je na listu 100 bestselera svih vremena, koju predlažu najveći svetski umovi i lideri – Stiv Džobs, Lari Pejdž, Piter Til, Tim Feris i Šeril Sandberg. BookAuthority je proglasio roman Lori Gotlib jednom od najboljih knjiga svih vremena.

„Počastvovana sam što je BookAuthority uvrstio moju knjigu Možda bi trebalo da popričaš sa nekim na listu najboljih knjiga svih vremena! Zaista mi mnogo znači što ju je toliko vas pročitalo i zavolelo. I što ste tu ljubav delili sa drugima! Ako vam je knjiga otkrila neku istinu, nadam se da ćete je podeliti sa dragim osobama“, izjavila je autorka.

Jednog dana Lori Gotlib je psihoterapeutkinja koja pomaže svojim pacijentima u Los Anđelesu. Narednog dana njen svet se ruši usled velike životne krize, te i sama odlučuje da potraži pomoć. Seanse sa psihoterapeutom Vendelom, veteranom koji ima neuobičajen pristup, kao i istraživanje „unutrašnjih odaja“ sopstvenih pacijenata radikalno će uticati na nju.

Pred vama su srdačni i smešni memoari psihoterapeutkinje čije knjige Njujork tajms neprestano proglašava bestselerima. Ispričana na šarmantan, saosećajan, ranjiv i humorističan način, ovo je priča o izuzetnom odnosu između dva psihoterapeuta, ali i razoružavajuća pripovest o kompleksnosti unutrašnjeg života i naše moći da je promenimo. Otkrivanje teških istina može nositi određenu cenu – neophodnost da se s njima suočimo – ali tu je uvek i nagrada: sloboda. Možda bi trebalo da popričaš sa nekim je knjiga koja je toliko iskrena da je postala revolucionarna. 

Knjigu Možda bi trebalo da popričaš sa nekim  možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs