Pretraži sajt

Jubilarno, trideseto izdanje romana Deca zla Miodraga Majića u tvrdom povezu

2.
12.
2020.

Vulkan izdavaštvo sa velikim ponosom predstavlja jubilarno, trideseto izdanje knjige Deca zla autora Miodraga Majića, koje možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs!
 
Tim povodom, autor je izjavio: „Ponosom i zadovoljstvom ispunjava me činjenica da je pred nama trideseto, jubilarno izdanje Dece zla. Reč je o tiražu koji je prevazišao i moja najsmelija očekivanja. Međutim, ne raduju me samo postignuti brojevi. Još više sam srećan što priča koja nije laka nalazi put do novih čitalaca, nastavlja da živi i s vremenom postaje prepoznatljiva odrednica kada je reč o domaćem trileru. Naposletku, raduje me i to što je izdavač odlučio da ovo izdanje odene u tvrde korice i tako jednom broju čitalaca podari i posebno iskustvo kakvo smo imali s romanima koje smo prenosili s generacije na generaciju.“
 
Miodrag Majić, doktor pravnih nauka i sudija Apelacionog suda, jedan je od najvoljenijih i najčitanijih pisaca savremene srpske književnosti, koji jedinstvenim stilom naracije, britkom rečju i iskrenim predstavljanjem likova oduševljava čitaoce sa ovih prostora.
 
Njegov prvi roman, Deca zla, prodat je u više od trideset hiljada primeraka za rekordno kratko vreme. Osim što je postala bestseler, knjiga je uzdrmala književnu i javnu scenu Srbije. U središtu priče je dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. Kako pronaći krivca u svetu u kom je istina izobličena, a prošlost junaka utkana u njihovu sadašnjost neraskidivim nitima zla? Nikola Bobić, beogradski advokat, pokušaće da pronađe odgovor na to pitanje, ni ne sluteći da će ga odgovor zauvek promeniti.
 
Ova priča tiče se svih nas, jer ćemo u njoj prepoznati obrise naše društvene stvarnosti, ali, što je još važnije, pronaći ćemo izgubljeno zrno nade – čak i u društvenom sistemu duboko ogrezlom u korupciju ima mesta za heroje.
 
Autentični triler Deca zla u tvrdom povezu možete kupiti već danas putem sajta Vulkan izdavaštva, a uskoro i u svim Vulkan knjižarama!