Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Odabrani trileri Vulkan izdavaštva po neverovatnoj ceni: 3 za 987 dinara

30.
11.
2020.

Odabrani trileri Vulkan izdavaštva po neverovatnoj ceni: 3 za 987 dinara

Samo na sajtu Vulkan izdavaštva od 30. 11. do 6. 12.

Čitaoci kojima je potrebna dodatna doza adrenalina uživaće u zimi pred nama! Vulkan izdavaštvo je napravilo izbor odličnih trilera koji će obradovati sve poznavaoce ovog žanra.

U periodu od 30. novembra do 6. decembra posetite sajt www.vulkani.rs i obradujte sebe najboljim, odabranim trilerima, po neverovatnoj ceni: 3 knjige za 987 dinara!

Ljubitelji romana koji odišu napetošću i neizvesnošću, prepustite se otkrivanju novih misterija do samih šokantnih završetaka! Akcijom su obuhvaćeni romani koji su oduševili čitaoce širom sveta i najtiražniji trileri koji su pomerili granice žanra. Pred vama je nekoliko sjajnih predloga!

Uzbudljivi roman raskošne i zagonetne istorijske podloge Mašin greh je ruski bestseler koji kritičari porede sa Da Vinčijevim kodom. Iz reke Moskve izranjaju žrtve, od Crvenog trga do zidina u Kremlju i klupe u Kolomenskom parku... Nesrećnici su ubijeni bizarnim srednjovekovnim metodama, a šta su zgrešili – to jedino ubica zna. Serijski ubica, koji u glavnom gradu ostavlja jedan po jedan krvavi trag, stvarajući jezivu slagalicu.

Knjiga Pedeset pet je odličan izbor za ljubitelje atmosferičnih trilera sa mističnim obrtima. Idilu mirnog mesta na obodu Australije narušiće dolazak povređenog čoveka u stanicu. Zove se Gabrijel. Seća se da se našao u brvnari u planinama i da ga je neko vezao lancima. Taj neko zvao se Hit. I rekao mu je da će biti pedeset peti. Njegova pedeset peta žrtva. Hit je serijski ubica. Dok se organizuje potraga za Hitom, u policijskoj stanici se pojavljuje čovek. Zove se Hit. Neko ga je kidnapovao, držao u brvnari u planinama i vezao ga lancima... Misli da se zvao Gabrijel. I rekao mu je da će biti pedeset peti. Njegova pedeset peta žrtva. Gabrijel je serijski ubica.

Bestseler Sedam smrti Ivlin Hardkasl vodi nas u avanturu kakva bi proizašla iz spisateljskog pera Agate Kristi. Trebalo je da to bude proslava, ali završilo se tragedijom. Dok zvanice posmatraju vatromet, Ivlin Hardkasl, mlada i lepa kći domaćina, biće ubijena. Narednih osam dana ona će umirati svakog dana u isto vreme, sve dok Ejden Bišop, jedan od gostiju, ne reši ubistvo. Ali da bi pronašao ubicu, Ejden će morati da proživljava kobni dan iznova i iznova i iznova, svaki put u telu drugog gosta. Roman godine po izboru GardijanaTajmsa i Dejli telegrafa.

Pisca Stiva Kavanu kritika i pasionirani ljubitelji napetih priča nazivaju novim kraljem trilera, a njegov roman Trinaest oduševljava čitaoce širom sveta. Rejčel i Bobi Solomon bili su najpoznatiji i najmoćniji holivudski par. Čitav svet mogao je da bude njihov, ali sada je ona mrtva, a on je optužen za brutalno ubistvo. Međutim, ono što na prvi pogled deluje kao zločin iz strasti zapravo može biti jedno u nizu ubistava najinteligentnijeg serijskog ubice koji je hodao planetom.

Napetost u romanu Bez izlaza čuvenog Tejlora Adamsa raste sa svakom novom stranicom. Dok žuri da se vrati kući pre praznika, Darbi Torn je zbog snežne oluje prinuđena da skrene s druma i zaustavi se na odmorištu usred nedođije u planinama Kolorada. Dok provodi noć sa četiri potpuna stranca, sasvim slučajno će ugledati devojčicu zaključanu u jednom od parkiranih automobila. Ko je ona? Zašto je oteta? Kako da joj pomogne kad nema signala na mobilnom telefonu i kada ne može da nastavi put zbog snega? Ko je od preostalih putnika oteo ovo dete? I što je najvažnije, kome uopšte može da veruje? Neočekivani zapleti i obrti svrstali su ovu knjigu među najčitanije trilere.

Ne propustite jedinstvenu priliku! Tri romana po ceni od 987 dinara kupite putem sajta www.vulkani.rs i uživajte u knjigama koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Akcija traje od danas, 30. novembra, do 6. decembra.

* Akcija se odnosi na odabrane trilere Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 30. 11. do 6. 12. potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska, kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 987 dinara. Tokom trajanja akcije ne važe dodatni popusti. Dakle, krajnja cena je 987 dinara za tri knjige sa liste. Za narudžbine vrednosti preko 2.000 dinara isporuka na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna.