Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Black Friday akcija na sajtu Vulkan izdavaštva

27.
11.
2020.

Samo na sajtu www.vulkani.rs, 27. novembra, povodom manifestacije Black Friday očekuju vas veliki popusti!

Danas, 27. novembra, ne propustite priliku da po neverovatno niskim cenama kupite knjige koje ste oduvek želeli! Najčitanije i najtraženije naslove Vulkan izdavaštva i Vulkančića moći ćete da kupite po neverovatnim cenama! Na već postojeći popust na sajtu od 20% ostvarićete dodatnih 20% popusta! I to nije sve, jer na tri i više odabranih knjiga ostvarujete dodatni popust od 10%! Popust se obračunava u korpi, a samo tokom Black Friday akcije, za kupovinu knjiga putem sajta dostava na kućnu adresu na teritoriji Republike Srbije je besplatna!

Black Friday je jedan od najočekivanijih dana u godini, kada se radujemo popustima i dragim osobama darujemo ono što ih usrećuje. A kako je knjiga najbolji poklon, Vulkan izdavaštvo svojim vernim čitaocima omogućava da dela omiljenih autora, bestselere, nagrađivane romane, bisere klasične književnosti i dečja izdanja kupe po vrtoglavo niskim cenama.

Iskoristite današnji dan, 27. novembar, posetite sajt www.vulkani.rs i u okviru Black Friday akcije kupite knjige koje će vam ulepšati kraj ove godine.

* Dodatni popust od 20% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.

** Na kupovinu tri i više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta.

*** Tokom Black Friday akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna.