Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Intrigantni istorijski roman: Vitez Malte

10.
11.
2020.

Triler po ukusu Dena Brauna: „Moja vrsta trilera!“

Za ljubitelje knjiga koje istorijske događaje predstavljaju u novom svetlu pravi roman je stigao – Vitez Malte Stiva Berija.

Uzbudljiv istorijski triler o izgubljenim drevnim spisima i napadu na samo srce hrišćanstva. Papa je mrtav, a konklava za izbor njegovog naslednika samo što nije počela. Kardinali počinju da pristižu u Vatikan, svi osim jednog, koji je iz Rima otišao na Maltu u potrazi za dokumentom koji potiče još iz IV veka. U međuvremenu, bivši operativac Ministarstva pravde SAD Koton Malon nalazi se na jezeru Komo u Italiji, na tragu davno izgubljenih pisama koja su jedan drugom pisali Vinston Čerčil i Benito Musolini i koja mogu iznova da ispišu istoriju.

 

Ali još neko pokušava da dođe do njih, i Malon je uvučen u lov koji privlači pažnju legendarnih Malteških vitezova. Ovaj viteški red postoji duže od devet stotina godina i sada deluje kao globalna humanitarna organizacija, ali u njihovim redovima vreba nevolja – Secreti, drevna sekta koja ima nameru da utiče na predstojeću konklavu. Izbor novog pape doveden je u pitanje, a Malon se trka sa odmetnutim kardinalom, Secretima, vitezovima i vremenom kako bi pronašao ono što je izgubljeno vekovima.

Stiv Beri je jedan od vodećih pisaca današnjice. Vulkan izdavaštvo je dosad objavilo njegove romane Trenutak istineKljučevi paklaČetrnaesta kolonijaKraljevska prevara i Džefersonov ključ, koji su oduševili publiku.

Novi roman ovog nadahnutog i talentovanog pisca, Vitez Malte, možete kupiti samo jednim klikom na sajt www.vulkani.rs