Pretraži sajt

Књига за мале радозналце: Мислите као Леонардо да Винчи

29.
10.
2020.

Књига Мислите као Леонардо да Винчи је идеална за децу узраста од 9 до 12 година, младе радознале читаоце које инспиришу људи који су обележили развој човечанства.
Едиција Мислите као доноси наслове уз које ће деца научити занимљивости из живота и дела светских великана као што су Леонардо да Винчи, Алберт Ајнштајн и Шерлок Холмс. Осим њихових највећих достигнућа и изума, у књизи се налазе и активности различитог типа које развијају когнитивне вештине детета, поспешују креативност и подстичу на сталну запитаност и радозналост.

У КОЧИЈУ, У КОЧИЈУ! ПОЛАЗИМО! ЗАР ЖЕЛИТЕ ДА ВАС ЛЕОНАРДО ЧЕКА? 
Путовање са великим мајстором само што није почело, а ми не можемо кренути без вас. 

Пред вама је књига која ће вам помоћи да истражите ум Леонарда да Винчија тако што ћете анализирати његове изузетне вештине и технике учења, али и грешке и неуспехе. Кроз његов начин размишљања открићете како да најбоље искористите свој потенцијал. 
На граници између приручника и разигране лабораторије, књига Мислите као Леонардо да Винчи је пут кроз приче, задатке и игре помоћу којих ћете открити како да вежбате свој ум за радозналост, креативност, технику и усавршавање, а све то крећући се стопама најзагонетнијег генија свих времена, који је увек имао многострана интересовања.

Књигу Мислите као Леонардо да Винчи до 1. новембра можете купити по специјалној, сајамској цени у оквиру онлајн Вулкановог сајма књига, путем сајта www.vulkani.rs