Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Момчило Бајагић Бајага гост Вулкановог сајма књига!

22.
10.
2020.

У петак, 23. октобра, у књижари Вулкан у Ušće Shopping centru, Момчило Бајагић Бајага потписиваће своју књигу Бројалица и дружити се са посетиоцима Вулкановог сајма књига од 18 до 19 сати!

У циљу превенције и заштите од вируса covid19, потписивање ће бити организовано у контролисаним условима, уз поштовање свих препоручених и прописаних мера.

Један од најпознатијих рок музичара са ових простора Момчило Бајагић Бајага обрадовао је све малишане својом новом, фантастичном сликовницом! Замишљена као едукативна игра, Бројалица ће помоћи свим малишанима да кроз забаву науче да броје до десет.

Ова дивна сликовница настала је на основу истоимене песме коју је Бајага написао за Музички тобоган, а коју су многи од нас, и мали и велики, већ чули и певушили. Познато је да деца најлакше уче кроз игру, а најбоље памте кроз визуелну стимулацију, па је сликовница Бројалица заправо едукативна игра, где ће дете од најранијег узраста, читајући стих по стих, на забаван и једноставан начин научити да броји до десет. На свакој страници малишани ће се сусрести са новим стихом који ће открити број појмова које дете треба да пронађе и изброји, или који је својеврсна игра речи.

У оквиру Вулкановог сајма књига, који траје до 24. октобра, Бајагину Бројалицу можете купити путем сајта www.vulkani.rs, по специјалној, сајамској цени.