Pretraži sajt

Za samo mesec dana Ostrvo pelikana

21.
10.
2020.

Za samo mesec dana roman ,,Ostrvo pelikana" Miodraga Majića doživeo je 19. izdanje i time se svrstao u red najčitanijih domaćih izdanja!

Iskoristite sajamske popuste i začinite ovaj oktobar na najbolji mogući način  knjigom.  

Roman ,,Ostrvo pelikana" možete kupiti klikom na link: link

Snažna priča o Ajši i Gabrijelu navešće vas da preispitate i lična uverenja i stavove društva u kojem živimo, ali i uveriće vas u to da se na kraju svakog tunela ipak nazire svetlost.

Miodrag Majić je jedan od najuspešnijih i najčitanijih pisaca na ovim prostorima, s obzirom da je njegov prvi roman za godinu i po dana pročitalo skoro trideset hiljada ljudi. Ovoga puta, Majić je sa nama podelio priču koja će nas još jednom navesti da se zagledamo u stvarnost širom otvorenih očiju i zapitamo se da li je moguće sačuvati sebe u društvu u kojem je sudbina pojedinca beznačajna poput zrnca peska koje vetar raznosi prenoseći ga iz jednog godišnjeg doba u drugo.

Priča o Ajši i Gabrielu može postati vaša, bilo čija, ali ta priča se već sada tiče svih nas i upravo zato ćete ovu knjigu pročitati u dahu, a siluete njenih junaka ukotviće se duboko u vama, pa se nemojte iznenaditi kad ih budete prepoznali u masi bezimenih i nepoznatih ljudi na ulicama ovog grada, ali i bilo kog drugog mesta na svetu.