Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Fantastični popusti na Vulkanovom sajmu knjiga

21.
10.
2020.

VULKANOV SAJAM KNJIGA je u toku, a oduševiće vas fantastične cene po kojima možete kupiti knjige renomiranih pisaca, bestselere, nagrađivane naslove, knjige za decu!

Kupovinom na sajtu Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) do subote, 24. oktobra, imate priliku da po neverovatno niskim cenama, sajamskim popustima i akcijama dođete do najtraženijih naslova koji su obeležili ovu godinu!

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% biće umanjene za još 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta!

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu je besplatna!

Posetioci prvog Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

SREDA, 21. oktobar – Olivera Jovanović od 17 do 18 sati
SREDA, 21. oktobar – Dušan Miklja od 18.30 do 19.30 sati 
ČETVRTAK, 22. oktobar – Milan Jovanović Strongmen od 18 do 19 sati 
PETAK, 23. oktobar – Momčilo Bajagić Bajaga od 18 do 19 sati 
SUBOTA, 24. oktobar – Miodrag Ivanišević od 17 do 18 sati 
SUBOTA, 24. oktobar – Milan St. Protić od 19 do 20 sati

Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua GalaDoncaféPodravkaHalls žvakeCineplexxČešalj & MakazeFizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige u knjižarama Vulkan očekuju vas i pokloni!

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!