Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Poseban sajamski popust od 40%, 50% i 60%

20.
10.
2020.

U nedelju, 18. oktobra, startovao je kulturni događaj godine – Vulkanov sajam knjiga! U svih 28 knjižara Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), imaćete priliku da kupite najbolje i najčitanije knjige, moderne romane, klasike srpske i svetske književnosti, knjige za najmlađe, svetske bestselere i knjige koje su svojim autorima donele najprestižnija priznanja.

Pored neverovatnih akcija i popusta na knjige i gift program, tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% snižene su za još 10% (osim knjiga koje su u okviru posebnih akcija)! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunava se dodatnih 10% popusta!

Za vreme trajanja Vulkanovog sajma knjiga, fantastični naslovi mogu biti vaši po posebnim sajamskim popustima od 40%, 50% i 60%! Odabrana dela u izdanju Vulkan izdavaštva, kao i knjige za najmlađe čitaoce u izdanju Vulkančića možete pronaći klikom na linkove: Vulkan izdavaštva Vulkančića.

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu je besplatna!

O ostalim akcijama na Vulkanovom sajmu knjiga možete se informisati klikom na link: LINK.