Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Autori potpisuju knjige na Vulkanovom sajmu knjiga

20.
10.
2020.

Svakog dana tokom Vulkanovog sajma knjiga, posetioci knjižare Vulkan u Ušće Shopping centru imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

U sredu, 21. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru, svoje knjige potpisivaće Olivera Jovanović i Dušan Miklja: Olivera Jovanović od 17 do 18 sati, Dušan Miklja od 18.30 do 19.30 sati.

 

Slobodan Stanišić, pisac neiscrpne energije, jedan je od najpriznatijih domaćih autora za decu i mlade. Poznat je kao pesnik, prozaista i ilustrator. Posetioci knjižare Vulkan u Ušće Shopping centru s radošću su čekali da im autor potpiše najnoviji roman za decu Tango sa usne, koji je oduševio sve čitaoce.

Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua GalaDoncaféPodravkaHalls žvakeCineplexxČešalj & MakazeFizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige očekuju vas i pokloni!

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Intagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!Drugog dana Vulkanovog sajma knjiga, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa Slobodanom Stanišićem.