Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Počeo je Vulkanov sajam knjiga!

18.
10.
2020.

Događaj koji smo čekali s velikim nestrpljenjem, najveći izbor knjiga po neverovatno niskim cenama, druženje sa domaćim autorima i još mnogo toga. VULKANOV SAJAM KNJIGA upravo počinje! Ne propustite jedinstvenu priliku da obradujete sebe i ljude koje volite knjigama renomiranih pisaca, bestselerima, nagrađivanim naslovima, knjigama za decu, poklonima iz gift programa, i sve to po najnižim cenama!

Danas, 18. oktobra, počinje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 knjižara Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), a čitaoce očekuju fantastični popusti i akcije!

Najveći hitovi, za odrasle, tinejdžere i najmlađe čitaoce, najnagrađivaniji naslovi i najprodavaniji romani i knjige mogu biti vaši ukoliko se odlučite za neku od fantastičnih akcija koje vam predstavljamo.

Tokom Vulkanovog sajma knjiga, cene svih naslova na sajtu www.vulkani.rs uz redovni popust od 20% biće umanjene za još 10%! Prilikom kupovine tri ili više knjiga obračunavaće se dodatnih 10% popusta!
 
Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna!
 
Posetioci prvog Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

 
NEDELJA, 18. oktobar – Bojan Jokanović od 15 do 16 sati
 
NEDELJA, 18. oktobar – Miodrag Majić od 18.30 do 19.30 sati
 
PONEDELJAK, 19. oktobar – Slobodan Stanišić od 17 do 18 sati
 
SREDA, 21. oktobar – Olivera Jovanović od 17 do 18 sati
 
SREDA, 21. oktobar – Dušan Miklja od 18.30 do 19.30 sati
 
ČETVRTAK, 22. oktobar – Milan Jovanović Strongmen od 18 do 19 sati
 
PETAK, 23. oktobar – Momčilo Bajagić Bajaga od 18 do 19 sati
 
SUBOTA, 24. oktobar – Miodrag Ivanišević od 17 do 18 sati
 
SUBOTA, 24. oktobar – Milan St. Protić od 19 do 20 sati
 
Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua Gala, Doncafé, Podravka, Halls žvakeCineplexx, Češalj & Makaze, Fizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige očekuju vas i pokloni!
 
Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!