Pretraži sajt

POTPISIVANJE MIODRAGA MAJIĆA U KNJIŽARI VULKAN UŠĆE

17.
10.
2020.

Pozivamo vas na druženje sa piscem Miodragom Majićem, autora bestselera „Deca zla" i „Ostrvo pelikana", u nedelju 18. oktobra od 18.30 do 19.30 sati u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru.

Posetioci prvog Vulkanovog sajma knjiga koji će biti održan od 18. do 24. oktobra u svim Vulkan knjižarama (28 lokacija širom Srbije) i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs), imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Miodrag Majić (Beograd, 1969) sudija je Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu, objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava, i učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima. Dobitnik je nagrade Vitez poziva (2016), priznanja Balkan heroes (2018), nagrade Verica Barać (2019) i nagrade Doprinos godine Evropi (2019). Već desetak godina redovno objavljuje tekstove na svom blogu (www.misamajic.com), u kojima otvoreno govori o korupciji, nepotizmu i političkim pritiscima u pravosuđu. Tokom 2019. godine objavio je roman Deca zla i zbirku priča U ime naroda. Ostrvo pelikana je njegov drugi roman. Živi u Beogradu sa suprugom i troje dece.