Pretraži sajt

Hit Vulkanovog sajma knjiga: Brojalica Momčila Bajagića Bajage u pretprodaji

9.
10.
2020.

Jedan od najpoznatijih rok muzičara sa ovih prostora Momčilo Bajagić Bajaga obradovao je sve mališane fantastičnom edukativnom slikovnicom! Od danas, 9. oktobra, pa sve do nedelje, 11. oktobra, bićete u prilici da kupite Brojalicu po specijalnoj, pretprodajnoj ceni, samo na sajtu www.vulkancic.rs! Ovog vikenda ćete moći da je kupite po ceni nižoj za 20% + 10% u odnosu na redovnu!

Ova divna slikovnica nastala je na osnovu istoimene pesme koju je Bajaga napisao za Muzički tobogan, a koju su mnogi od nas, i mali i veliki, već čuli i pevušili. Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica Brojalica zapravo edukativna igra, gde će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset. Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči.

Brojalica je namenjena deci uzrasta od tri do šest godina i biće nezamenljiva pomoć pri učenju. Pamćenje brojeva nikada nije bilo tako zabavno i lako, učenje nikada nije bilo tako zanimljivo!

Obradujte svoje mališane Bajaginom Brojalicom! Edukativna slikovnica biće u pretprodaji na www.vulkancic.rs od 9. do 11. oktobra!