Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Hit Vulkanovog sajma knjiga: Možda bi trebalo da popričaš sa nekim

9.
10.
2020.

Prvi put u Srbiji, od 18. do 24. oktobra, Vulkan izdavaštvo organizuje Vulkanov sajam knjiga, koji će biti održan u svih 28 Vulkanovih knjižara i na dva sajta (www.vulkani.rs i www.knjizare-vulkan.rs)!

Zabavno i mudro delo, knjiga Možda bi trebalo da popričaš sa nekim idealno je štivo za one koji žele da naprave važne promene u životu!

Ma koliko da smo se kao društvo otvorili za teme koje su nekada bile isključivo privatne, stigma prema našim emotivnim bitkama i dalje je zastrašujuća. Pričaćemo gotovo sa bilo kim o svom fizičkom zdravlju, čak i o seksualnom životu, ali pomenete li anksioznost, depresiju ili neutaživi osećaj patnje, izraz sagovornikovog lica verovatno će poslati jasnu poruku: „Vadi me iz ovog razgovora, pronto!“

Pred vama su srdačni i smešni memoari psihoterapeutkinje čije knjige Njujork tajms neprestano proglašava bestselerima. Ispričana na šarmantan, saosećajan, ranjiv i humorističan način, ovo je priča o izuzetnom odnosu između dva psihoterapeuta, ali i razoružavajuća pripovest o kompleksnosti unutrašnjeg života i naše moći da je promenimo. Otkrivanje teških istina može nositi određenu cenu – neophodnost da se s njima suočimo – ali tu je uvek i nagrada: sloboda. Možda bi trebalo da popričaš sa nekim je knjiga koja je toliko iskrena da je postala revolucionarna.

Jednog dana Lori Gotlib je psihoterapeutkinja koja pomaže svojim pacijentima u Los Anđelesu. Narednog dana njen svet se ruši usled velike životne krize, te i sama odlučuje da potraži pomoć. Seanse sa psihoterapeutom Vendelom, veteranom koji ima neuobičajen pristup, kao i istraživanje „unutrašnjih odaja“ sopstvenih pacijenata radikalno će uticati na nju.

„Ovo je odvažna, divna i transformišuća knjiga“navodi Hafington post, a sada se razvija i kao TV emisija, u saradnji sa Evom Longorijom i kanalom ABC“,.

Amazon je Možda bi trebalo da popričaš sa nekim proglasio knjigom godine, a vi je možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari, a tokom Vulkanovog sajma knjiga možete je nabaviti po fantastičnoj, sajamskoj ceni!