Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Хит Вулкановог сајма књига: Бројалица Момчила Бајагића Бајаге ускоро у књижарама

6.
10.
2020.

Први пут у Србији, од 18. до 24. октобра, Вулкан издаваштво организује Вулканов сајам књига, који ће бити одржан у свих 28 Вулканових књижара и на два сајта (www.vulkani.rs и www.knjizare-vulkan.rs)!

Један од најпознатијих рок музичара са ових простора Момчило Бајагић Бајага обрадоваће све малишане својом новом, фантастичном сликовницом! Замишљена као едукативна игра, Бројалица ће помоћи свим малишанима да кроз забаву уче да броје до десет.

Ова дивна сликовница настала је на основу истоимене песме коју је за Музички тобоган написао наш најпознатији рок музичар Момчило Бајагић Бајага, а коју су многи од нас, и мали и велики, већ чули и певушили. Познато је да деца најлакше уче кроз игру, а најбоље памте кроз визуелну стимулацију, па је сликовница Бројалица заправо едукативна игра, где ће дете од најранијег узраста, читајући стих по стих, на забаван и једноставан начин научити да броји до десет. На свакој страници малишани ће се сусрести са новим стихом који ће открити број појмова које дете треба да пронађе и изброји, или који је својеврсна игра речи.

Непоновљиву Бројалицу ускоро ћете моћи да купите путем сајта www.vulkancic.rs и у омиљеној Вулкан књижари.