Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Napeta ljubavna priča Praznik u raju u svim knjižarama

14.
9.
2020.

Za čitaoce koji upijaju romane Nore Roberts i Sandre Braun imamo pravu literarnu poslasticu! Autorka Elin Hilderbrand i Vulkan izdavaštvo predstavljaju vam roman satkan od ljubavi, napetosti i uzbuđenja – Praznik u raju!

Njujork post dodelio je Elin Hilderbrand titulu „kraljice letnjeg štiva“, što potvrđuju višemilionski tiraži, prva mesta na top-listama, kao i brojne nominacije za najbolju knjigu godine na relevantnim sajtovima, kao što je Goodreads.

Ajrin Stil uživa u idiličnom životu u svojoj predivnoj kući iz snova, sa mužem koji je često odsutan zbog posla, ali nikada ne propušta da je iznenadi i pošalje joj buket cveća. Savršena fasada ruši se u noći kada dobije telefonski poziv: javljaju joj da joj je muž poginuo u padu helikoptera iznad tirkiznog vodenog prostranstva, zajedno sa nepoznatom ženom. Ta vest ostaviće je sa više pitanja nego odgovora, ali ona je rešena da po svaku cenu otkrije šta se dogodilo. Nakon što sa sinovima stigne u raj karpiskog ostrva Sent Džon, sačekaće je još jedno šokantno otkriće: njen muž je imao tajni život i drugu porodicu. Dok istražuje tajanstvene okolnosti njegove smrti i pokušava da razmrsi mračnu mrežu intriga i obmana, tako suprotnu netaknutoj belini peska, moraće da se suoči sa istinom o svojoj porodici, ali i sa sopstvenom budućnošću.

Drama, romansa i intriga prepliću se u raskošnoj lepoti tropskih plaža.

Roman Praznik u raju je, kako navodi Pablišers vikli, „uzbudljivo štivo, prepuno drame i romanse“, a vi ga možete kupiti već danas, putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.