Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Књига за заљубљенике у спорт: Спортске приче – Фудбалске легенде

11.
9.
2020.

За сву децу која обожавају да читају и страствено играју фудбал имамо велико изненађење! Књига Спортске приче – Фудбалске легенде је најбољи поклон који можете да им дате.  

 Од Лионела Месија до Кристијана Роналда, од Пелеа до Дејана Станковића и многих других, књига садржи биографије изузетних фудбалера који су писали и пишу историју најважније споредне ствари на свету – фудбала.  

Први кораци највећих фудбалера света! Како су постигли први гол, ко им је помогао у тешким тренуцима, које рекорде су оборили, с ким су се дружили? У овој књизи читаћете о шампионима који поседују све: вештину вођења лопте, креативну визију, снагу, брзину. Али изнад свега, они имају храброст и спортски дух. Засноване на чињеницама и анегдотама, ове дирљиве приче говоре о њиховим борбама и надама, племенитости и великодушности, али пре свега о јакој жељи за победом. Занимљиве биографије ће засигурно мотивисати све дечаке, али и девојчице, да буду бољи играчи, али и бољи људи.

 За своју будућу спортску легенду, књигу Спортске приче – Фудбалске легенде можете наручити путем сајта www.vulkancic.rs или купити у омиљеној Вулкан књижари.