Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Za ljubitelje romantičnih komedija: Brak iz računa

12.
8.
2020.

Mlada spisateljica Feliša Kingsli svojim debitantskim romanom Brak iz računa oduševila je publiku u rodnoj Italiji, pa je knjiga 2017. godine bila druga najčitanija u toj zemlji. Kupovinom putem sajta www.vulkani.rs možete doći do svog primerka i uveriti se zašto je ova duhovita i romantična priča najbolji izbor ovog leta!

Novac nije garancija za sreću, ali može da vam promeni život. Upravo to će se desiti Džemi, pozorišnoj šminkerki slaboj na latinoameričke instruktore plesa, koja živi u skromnom stanu u Londonu, pored svojih roditelja hipika. Baka joj je ostavila neprocenjivo bogatstvo, pod uslovom da se uda za muškarca sa titulom. To će saznati i Ešford, dvanaesti vojvoda od Berlingama, odrastao u luksuzu, savršen primer engleske aristokratije, predmet maštanja svake debitantkinje. Nakon očeve smrti, otkriva da je na ivici bankrota i rizikuje da izgubi titulu.

Ona je iskrena i romantična, čezne za pravom ljubavi i princom iz bajke. On je uštogljeni večiti neženja plave krvi. Dvoje ljudi iz potpuno različitih svetova, kojima će nepredvidiva sudbina ukrstiti puteve.

Brak iz računa je iskrena i senzualna priča i svako se može pronaći na nekoj od njenih stranica. Ne oklevajte, kupite knjigu koja će vam emocijom i smehom dotaći srce.