Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Нови едукативни квиз из серијала Учим и играм се: Знамените личности

11.
8.
2020.

Јединствена књига Учим и играм се: Знамените личности је незаменљив едукативни квиз помоћу ког ће ваше дете кроз игру и забаву упознати људе који су својим животом и делима обележили историју и развој човечанства и допринели да свет данас изгледа овако каквим га ми познајемо.

Кутија садржи педесет карата, које су конципиране и прилагођене брзом и једноставном стицању знања и креативном и логичком начину мишљења. Свака карта има посебан задатак: асоцијацију, понуђене одговоре, препознавање. Решавајте их кроз игру са члановима своје породице!

Едукативне карте Учим и играм се: Знамените личности замишљене су тако да се од деце не очекује да дају одговор на свако питање, већ да се кроз игру упознају с великанима света и њиховим значајним делима. Дете ће се упознати са основним подацима из живота људи који су у великој мери обликовали токове светске историје, науке и културе, а све то на забаван и интерактиван начин.

Путем сајта www.vulkancic.rs наручите ову јединствену књигу и омогућите свом детету да већ овог лета кроз игру и забаву стекне знање који ће му остати за цео живот.