Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Otkrijte tajne bogatstva uz knjigu Obilje: tajna umetnost bogatstva

13.
7.
2020.

Obilje: tajna umetnost bogatstva je knjiga koja će vam otkriti i približiti veštinu sticanja materijalnog bogatstva pomoću emocija. U vremenu koje je okrenuto materijalnom i pojavnom, kada se trči ka novcu i grabi ka uspehu, nađite mir i ostvarite željene ciljeve.

Novac ne može da ostane u nemirnom umu, baš kao što voda ne može da ostane u čaši koja se ljulja. Voda je savršeno nepomična kad ste u ugodnom raspoloženju.

Dok je Đojun Hong tražila ključ za povećanje bogatstva, u vremenu narastajuće nejednakosti, nije očekivala da će joj mentor biti Su Jun, poznati guru i žena čiji su saveti mnogima pomogli da se obogate. Njeni sledbenici su udesetostručili imetak, pobeđivali konkurente, prevladavali krize i ostvarivali eksponencijalni rast imovine. Autorka sada deli ono najbolje što je naučila od gurua, a svoju priču počinje jednostavnom emocijom koju naziva posedovanje.

Tvrdeći da je svako rođen s mogućnošću da se obogati, baš kao što su svi ljudi kvalifikovani da budu voljeni, Su Jun nas navodi da praktikujemo posedovanje, da promenimo perspektivu i zagledamo se u ono što je tu, umesto u ono što nam nedostaje. Kada živimo u sadašnjem trenutku, koristimo emocije kako bismo privukli novac i cenimo ono što imamo, prirodno nam se otvara način da stignemo do većeg bogatstva, kao što potok, na kraju svog puta, stiže do beskrajnog okeana. Zabrinutost i napetost odbijaju novac, dok ga sreća i ugodnost privlače.

U knjizi Obilje: tajna umetnost bogatstva otkrićete revolucionaran način da izgradite bogatstvo pomoću svojih emocija i otvorite vrata potpuno novom svetu, punom nade i prosperiteta.

Primerak knjige moći ćete da kupite putem sajta www.vulkani.rs.