Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Triler kao nijedan do sada: Anonimna uskoro u prodaji

8.
7.
2020.

Ako ste mislili da poznajete triler kao žanr, da ste već sve pročitali i da vas ništa više ne može iznenaditi, roman Anonimna će vas razuveriti. Grir Hendriks i Sara Pekanen već su dokazale da pišu knjige koje pomeraju granice, a ovoga puta nadmašile su same sebe!

Velikodušna nagrada. Anonimnost zagarantovana. Samo jedan uslov: potpuna iskrenost.

Privučena lakom zaradom, Džesika Faris pristaje da učestvuje u istraživanju o etici i moralu koje sprovodi istaknuti njujorški psihijatar. Ipak, onog trenutka kada kroči u sobu 214, bezličnu prostoriju u kojoj je čeka laptop s porukom na ekranu, nešto joj govori da je možda pogrešila.

Da li ste sposobni da budete potpuno iskreni?

Možete li da izgovorite laž a da ne osetite krivicu?

Da li ste ikada duboko povredili nekoga do koga vam je stalo?

Polako, pitanja zagonetne doktorke Šilds postaju sve upornija, ličnija, opasnija. Kao da zna o čemu Džes razmišlja... i šta krije. A kada od nje zatraži da se iz sobe 214 preseli u stvarni svet, biće prekasno da se povuče iz igre. Jer je Džesika, sada već zatočenica suptilne mreže ljubomore, zavere i opsesije, savršen kandidat za ono što doktorka Šilds ima na umu. Barem dok ne otkrije da je istu sudbinu doživela i žena pre nje.

Sigurno ste se nekad zapitali koje su granice vašeg morala, iskrenosti, empatije. Ako ste spremni da se suočite sa sobom, sa istinom i izazovima Džesike Faris, Anonimna je knjiga koju morate pročitati ovog leta! Roman o kome već priča ceo svet uskoro ćete moći da kupite putem sajta www.vulkani.rs.