Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Uskoro Novi Roman Tejlora Adamsa - Na Nišanu

30.
6.
2020.

Novi roman Tejlora Adamsa, autora bestselera čiji obrti i zapleti fasciniraju svojom nepredvidivošću, uskoro stiže u knjižare širom Srbije! Na nišanu je prava knjiga za ljubitelje trilera koji umeju da prepoznaju kvalitetan i neponovljiv stil pisanja i psihološku razradu glavnih junaka.

Napetost će rasti kako budete prelazili stranice, tako da priču o paru koji traži novi početak i savršenoj zasedi nećete moći da ispustite iz ruku. Jedinstven, surovo iskren i ubitačan triler!

Džejms i El Eversman putuju kroz pustinju Mohave s namerom da započnu novi život. Kad im se automobil iznenada pokvari, naći će se zarobljeni usred pustare, sa malo vode i bez signala mobilnog telefona. Misliće da su ovi događaji samo maler sve dok Džejms ne otkrije rupu od metka na haubi. Nekoliko kilometara dalje, smrtonosni snajperista drži ih na nišanu. Okruženi samo ogromnim otvorenim prostorom, odlučuju da zaklon potraže iza svog automobila. Nemaju kuda da pobegnu, nemaju način da dozovu pomoć, a hladnokrvni strelac ne dozvoljava im da predahnu. Dok sunce ne zađe, Džejms i El moraće da se bore za život.

Svoj primerak romana Na nišanu uskoro ćete moći da nabavite putem sajta www.vulkani.rs ili u omiljenoj Vulkan knjižari.