Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Nova knjiga švedskih autora Laš Kepler Ugovor Paganini

22.
6.
2020.

Za sve ljubitelje skandinavskih trilera, koji odišu posebnom atmosferom i nesvakidašnjom napetošću, stigao je novi roman autorskog dvojca Laš Kepler – Ugovor Paganini, koji će vas ostaviti bez daha!

Jedini čovek koji može stati na put umetniku straha je detektiv Jona Lina. Fiktivni lik, nastao iz pera švedskog autorskog tandema i bračnog para koji stvara pod pseudonimom Laš Kepler, glavni je junak njihovih romana i jedini koji je u stanju da otkrije jezive i mračne misterije. Jona Lina i ovog puta ima težak zadatak, a da li će uspeti da ga reši, saznaćemo na stranicama knjige koja je izabrana za knjigu godine na Tajmovoj listi – Ugovor Paganini.

Telo mlade žene pronađeno je na napuštenoj jahti u Stokholmskom arhipelagu. Sutradan se ugledni biznismen obesio u luksuznom stanu u rezidencijalnoj stokholmskoj četvrti. Treba li te smrti posmatrati kao samoubistva ili ubistva? I da li su povezane? Četvoro ljudi zna odgovor. Ali ubica želi da i oni umru.

Može li detektiv Jona Lina da ih zadrži u životu dovoljno dugo da sazna istinu? On zna da se iza varljivog privida normalnosti kriju najgori zločini.

Ali Jona Lina ne zna da i najambicioznije želje i najluđi snovi mogu da se ostvare. Ne zna da ono što najviše želimo, ono čemu se najviše potajno nadamo, može da postane naš najgori košmar.

Uzbudljivi i napeti triler Ugovor Paganini uskoro možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u Vulkan knjižarama širom Srbije.