Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

U prodaji Pokrov tame – nova knjiga Dušana Miklje

19.
6.
2020.

Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da vam predstavimo prvu knjigu domaćeg autora štampanu po okončanju vanrednih mera izazvanih svetskom pandemijom.

Od danas u knjižarama širom Srbije možete kupiti najnoviju knjigu našeg proslavljenog pisca Dušana Miklje. Triler pod nazivom Pokrov tame je dinamična i intrigantna knjiga u čijem je središtu priča o trgovini oružjem, zakulisni aspekti takvih radnji, skriveni detalji i pojedinosti koje ne možemo ni da zamislimo.

Dušan Miklja je autor koji stvara decenijama, a njegovi romani su među najčitanijima. Kao višegodišnji dopisnik izveštavao je o dramatičnim događajima iz Afrike, napisao je i više zbirki priča, putopisa, drama, a bavio se i prevodilaštvom. Dobitnik je mnogih književnih nagrada, kao i Nagrade za životno delo, koju dodeljuje Udruženje novinara Srbije.

Ljubitelji domaćih autora i napetih trilera od danas mogu obogatiti svoju biblioteku knjigom koju neće ispuštati iz ruku. Ovo delo postavlja ultimativno pitanje: da li čovek može ostati human u svetu koji je utemeljen na zlu, svetu koji kreiraju samovoljni pojedinci vođeni ličnim interesima? Da li u takvom svetu ima mesta za ljubav? Oružje za sobom vuče plamen u kome stradaju i nedužni, a do samog kraja je neizvesno da li je ljubav između glavnih junaka jača od sistema.

Knjigu Pokrov tame možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u Vulkan knjižarama širom Srbije.