Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE NASLOVE
dana sati minuta sekundi

Najprodavanija knjiga Vulkan izdavaštva: Balada o ptici pevačici i zmiji

18.
6.
2020.

Posle tri uspešna romana iz serijala Igre gladi i njihovih ekranizacija, četvrta knjiga pod nazivom Balada o ptici pevačici i zmiji oduševila je publiku širom sveta! Novi roman autorke Suzan Kolins trenutno je najprodavanija knjiga u izdanju Vulkan izdavaštva.

Delo koje su svi s nestrpljenjem očekivali naišlo je na pozitivne kritike i reakcije i nema sumnje da će biti literarni hit godine. Balada o ptici pevačici i zmiji odmah je postala globalni bestseler, knjiga broj 1, kako navode New York Times, US Today, Wall Street Jurnal, Publisher Weekly i Amazon, i jedna od najprodavanijih knjiga u našim knjižarama.

Radnja novog romana dešava se 74 godine pre početka trilogije i prati život osamnaestogodišnjeg Koriolana Snoua pre nego što je postao predsednik i tiranin Panema.

Na jutro žetve počeće desetogodišnjica Igara gladi. U Kapitolu, osamnaestogodišnji Koriolan Snou priprema se za jedinstvenu priliku da učestvuje kao mentor u Igrama. Nekada moćna porodica Snou dočekala je teška vremena, a njihova sudbina zavisi od tanane šanse da Koriolan svojim šarmom, mudrošću i manevrom pomogne učenicama da osvoje Igre. Sve je protiv njega. Dobio je ponižavajući zadatak da predvodi ženski tribut iz Distrikta 12, najniži od najnižih. Njegova sudbina je sada u potpunosti neizvesna: svaki izbor koji napravi može da dovede do pobede ili poraza, trijumfa ili pada. U areni će doći do borbe protiv smrti. Van arene, Koriolan počinje da oseća propast svog tributa... I moraće da odabere između lične potrebe da prati pravila i želje da preživi bez obzira na sve.

Obradujte sebe i nekoga koga volite najnovijom knjigom serijala Igre gladi i kompletirajte omiljenu kolekciju iz domena epske fantastike. Balada o ptici pevačici i zmiji pravi je izbor za leto pred nama. Knjigu možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs ili u Vulkan knjižarama širom Srbije.

Objavljeno je i da se snima film inspirisan ovom knjigom, a dok čekamo premijeru, uživajte u čitanju!