Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Ko kaže da nema? VULKANOV SAJAM KNJIGA!

2.
10.
2020.

Za sve ljubitelje knjiga i pisane reči, verne čitaoce i prijatelje, Vulkan izdavaštvo ima sjajne vesti – biće održan VULKANOV SAJAM KNJIGA! Od 18. do 24. oktobra, u svim knjižarama Vulkan širom Srbije, kao i na sajtovima Vulkan izdavaštva (www.vulkani.rs) i knjižara (www.knjizare-vulkan.rs), bićete u prilici da kupite omiljene knjige po sajamskim cenama!

Sve akcije koje vam je pripremilo Vulkan izdavaštvo možete pogledati OVDE.

Događaj koji je pred nama, na radost čitalaca svih uzrasta, omogućiće svima da uživaju u omiljenim knjigama, delima nagrađivanih pisaca, bestselerima, književnim klasicima i romanima domaćih autora, knjigama za decu i da nabave sve književne hitove po neverovatno niskim cenama, a Vulkan izdavaštvo će omogućiti besplatnu dostavu knjiga na kućnu adresu svima koji kupovinu izvrše putem sajta tokom manifestacije! Ne propustite VULKANOV SAJAM KNJIGA!

Posetioci prvog VULKANOV SAJAM KNJIGA imaće priliku da po fantastičnim cenama dođu do naslova koje su oduvek želeli! U godini u kojoj je neizvesnost sveprisutna, u kojoj nismo bili u prilici da živimo onako kako smo navikli, desile su se dobre knjige koje su nam pomogle da prevaziđemo izazove. Trenutke brige i straha pobeđivali smo sjajnim romanima, a vreme koje nisu mogli da shvate naši mališani prevazilazili su uz Vulkančić knjige. Izdanja za najmlađe pomažu svakom detetu da uz igru i zabavu stiče znanja o svetu koji ga okružuje, poboljšava kreativne, intelektualne i motoričke veštine, a dečji romani, bajke i priče, puni mašte, omogućavaju da detinjstvo bude radosnije. U okviru VULKANOVOG SAJMA KNJIGA i izdanja koja nam dolaze iz Vulkančića biće po posebnim cenama, a spremili smo i sjajna iznenađenja!

U okviru nedelje posvećene knjizi, Vulkan izdavaštvo će, pored fantastičnih popusta, čitaocima omogućiti brojne akcije i druženje sa domaćim autorima u uslovima koji odgovaraju svim odredbama i preporukama propisanim u cilju suzbijanja pandemije virusa COVID-19.

Kao odgovorna kompanija kojoj je zdravlje svih nas na prvom mestu, uradićemo sve što je potrebno da se ispoštuju neophodne mere, ali isto tako nećemo dozvoliti da kultura i umetnost posustanu pred naletom pandemije. Svesni smo vremena u kom živimo i savremenog društva i načina života čiji smo integralni deo. Iz iskrene potrebe da čuvamo i negujemo domaću i svetsku književnost, prvi put ove godine na kulturnoj mapi Srbije i u dugoj i značajnoj tradiciji naše kuće, organizujemo događaj pod nazivom VULKANOV SAJAM KNJIGA!

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, lajv uključenjima i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!

U fokusu prvog Vulkanovog sajma knjiga, pored neprevaziđenih klasika srpske književnosti, nalaze se i dela savremenih domaćih autora.

Posetioci prvog Vulkanovog sajma knjiga imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Svakog dana, od 18. do 24. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru imaćete priliku da se družite sa najuticajnijim i najčitanijim domaćim autorima, koji će potpisivati svoje knjige.

NEDELJA, 18. oktobar – Bojan Jokanović od 15 do 16 sati

NEDELJA, 18. oktobar – Miodrag Majić od 18.30 do 19.30 sati

PONEDELJAK, 19. oktobar – Slobodan Stanišić od 17 do 18 sati

SREDA, 21. oktobar Olivera Jovanović od 17 do 18 sati

SREDA, 21. oktobar Dušan Miklja od 18.30 do 19.30 sati

ČETVRTAK, 22. oktobar Milan Jovanović Strongmen od 18 do 19 sati

PETAK, 23. oktobar Momčilo Bajagić Bajaga od 18 do 19 sati

SUBOTA, 24. oktobar Miodrag Ivanišević od 17 do 18 sati

SUBOTA, 24. oktobar Milan St. Protić od 19 do 20 sati

Svima koji putem sajta www.vulkani.rs budu kupili knjige tokom Vulkanovog sajma knjiga, od 18. do 24. oktobra, bez obzira na broj kupljenih knjiga, isporuka na kućnu adresu će biti besplatna!

Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua Gala, Doncafe, Podravka, Cineplexx, Češalj & Makaze, Fizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige očekuju vas i pokloni!

Uživajte u najboljim knjigama po najpristupačnijim cenama!