SITI I SREĆNI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Kuvari

Tanja Anđelković je rođena 1981. godine. Ona je supruga, majka četvorice dečaka, direktorka prodaje i marketinga S media grupacije. Posle dugogodišnjeg rada u medijima i razvijanja nacionalnog brenda Radio S, Tanja je sa suprugom uplovila u agrarnu industriju i tako su 2013. godine zajedničkim snagama osnovali brend Dolina Morave. Pošto je gurman i voli da kuva, Tanja je bila inspirisana da osmisli i svojevrsni kuvar koji će predstaviti nju, njenu porodicu, proizvodni pogon i poljoprivredno društvo Doline Morave. Za svojih trideset osam godina uspela je da uz sport proputuje svet i postane dvostruka šampionka sveta u karateu, završi nižu muzičku skolu – smer klavir, ali i da znanje u oblasti prodaje i marketinga usavr ... Pročitaj više

SITI I SREĆNI

Oblast: Kuvari
ISBN: 978-86-10-02981-9
Format: 203 x 255
br. str.: 168
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 2.499,00 DIN
Na sajtu: 1.999,00 DIN
Ušteda: 500,00 DIN

Nemate vremena da kuvate i nemate inspiraciju za pripremanje novih jela? Pred vama se nalazi kuvar koji će vas inspirisati da osmislite potpuno drugačije recepte, da zavolite kuvanje i da uživate u njemu. Pored toga, on će oplemeniti vaše domaćinstvo, jer ćete na trpezi konačno imati stara i dobro poznata jela pripremljena na moderan način. Važno je da ne zaboravimo tradicionalno prenošenje recepata, koji su nastali kroz našu bogatu istoriju, prenoseći se s generacije na generaciju. Uz malo truda i mašte oni će ponovo postati neizostavni deo vaše trpeze. 

Svaki recept u kuvaru Siti i srećni plod je ljubavi, posvećenosti i dugogodišnjeg iskustva. Recepti su u potpunosti prilagođeni savremenom načinu života, pa konačno svako od vas ima priliku da na brz i jednostavan način pripremi ukusne obroke kojima niko neće odoleti. Hrana je oduvek bila sinonim za uživanje u trenutku, pa neka tako i ostane.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar