CRNI LABUD | Nik Laut
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

NIK LAUT je pisac trilera bestselera i nagrađivani novinar iz oblasti ekonomije i finansija. Diplomirao je na Londonskoj školi ekonomije 1979. godine, a 1987. postao dopisnik iz inostranstva agencije „Rojters“. Inspiraciju za roman Crni labud dobio je 1992. godine na jednoj medicinskoj konferenciji u Amsterdamu, sa koje je izveštavao. Od 1998. radi kao nezavisni pisac i novinar i redovni je dopisnik Fajnenšel tajmsa, Investors kronikla i Mani obzervera, i objavio je još sedam knjiga. Nik Laut je oženjen i živi u Linkolnširu u Velikoj Britaniji. Pročitaj više

CRNI LABUD

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01594-2
Format: 145x205
br. str.: 320
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Dok žrtve spavaju, grabljivci love.

Trebalo je da to bude najveći dan u životu Erike Straud-Džouns, genijalne mlade naučnice koja je došla do revolucionarnog otkrića, novog načina da se pobedi smrtonosna tropska bolest. Milioni života mogli bi da budu spaseni, a smeši joj se i Nobelova nagrada. Erika je na konferenciji u Amsterdamu, gde treba da predstavi svoj rad pred najboljim stručnjacima iz čitavog sveta, a podršku joj pruža i Maks, njena nova ljubav.

Međutim, taj dan nije došao za Eriku. Nestala je usred noći, a sa njom i kompjuter sa dragocenim podacima. Sve ukazuje na otmicu, ali tragovi su neodređeni i policija tapka u mestu. Maks je ubeđen da je Erika u velikoj opasnosti i ne želi da sedi skrštenih ruku. Tragove pronalazi u njenom dnevniku, a potraga ga vodi daleko u prošlost, suočavajući ga sa mnogim pitanjima: šta je Erika radila devedesetih godina u Africi? I kako je to povezano sa neobičnom epidemijom koja  se širi Amsterdamom? Maks shvata da je jedva poznavao Eriku, šokiran mračnim tajnama u srcu žene koju voli.

Granica između istine i laži veoma je tanka. Kao i između života i smrti.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar