STRANAC U NOĆI | Veronika Henri
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

VERONIKA HENRI je pisac, televizijski scenarista i novinar. Obrazovanje je stekla u Engleskoj i Americi. Karijeru počinje kao scenarista radija The Archers a zatim kao urednik televizije Central Television. Scenarista je hit TV serija  Holby City, Boon i Heartbeat. Kroz protagoniste njenih  romana se lako možete saživeti i pronaći. Roman Marriage  and Other Games je ušao u prvih dvadeset nominovanih za Romantic Novel of the Year Award od strane Romantic Novelists Association 2010  a četvrti roman An Eligible Bachelor ušao je u uži izbor za RNA roman godine 2006.Piše za brojne dnevne novine i magazine uključujući The Daily Mail, Woman and Home i Red Magazin.Živi sa porodicom u Istočnom Devonu u Engleskoj. Pročitaj više

STRANAC U NOĆI

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00851-7
Format: 145x205
br. str.: 287
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Dok sat otkucava ponoć, voz čeka na sporednom koloseku nadomak Kalea. Mesec svetluca na tamnom svodu, a u vagonima nema nikog osim duhova putnika, obavijenih oblačićima parfema. Slabašni zvuci klavira raspršuju se u noći. To je mesto na kojem se odigralo na hiljade priča: o ljubavi i nadi, strasti i jecajima srca, pomirenjima i rastancima.

Kroz nekoliko sati, nemi vagoni ponovo će naprasno oživeti i voz će biti spreman za novo putovanje. Blago uzdrhtali putnici čekaju na peronu, mada niko ne može da kaže da li je to zbog svežeg vazduha ili uzbuđenja što će se uskoro ukrcati u najčuveniji voz na svetu. Te tajanstvene noći, na legendarnom putovanju od Londona do Venecije, sa koferima punim emocija, snova i nadanja, susreću se dva stranca, prepliću se različite sudbine, rađa se nova ljubavna priča.

Uz prve gutljaje šampanjca, dok voz vodi putnike kroz pejzaže od kojih zastaje dah, ovo životno putovanje razotkriće mnoge tajne, doneti najromantičnije trenutke, neočekivanu prosidbu, obećanje prijatelju na samrti, zagonetnu poruku, potajno vraćanje u prošlost... Priče ovih potpunih stranaca jedva čekaju da budu ispričane.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar