TRAGOM ATLANTIDE | A. G. Ridl
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

A. G. RIDL je proveo deset godina života baveći se internet poslovanjem u sopstvenim kompanijama pre nego što se okrenuo svojoj pravoj strasti - pisanju fikcije. Njegov debitantski roman, Tragom Atlantide, prvi je deo trilogije prodate u preko milion primeraka u Sjedinjenim Američkim Državama i prevedene na 19 jezika. CBS je u pregovorima za otkup prava pa se očekuje da trilogija bude i ekranizovana. Pročitaj više

TRAGOM ATLANTIDE

Oblast: Fantastika
ISBN: 978-86-10-01534-8
Format: 145x205
br. str.: 376
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan

NAJVEĆA MISTERIJA SVIH VREMENA…
TAJNA POREKLA LJUDSKE VRSTE…
NAPOKON ĆE BITI OTKRIVENA.

Imarijanci su dobri u čuvanju tajni. Već dva milenijuma skrivaju istinu o poreklu čoveka. I traže način da ostvare svoj plan za budućnost ljudskog roda. Sada je potraga napokon okončana.
Briljantna naučnica Kejt Vorner na pragu je da otkrije lek za autizam. Ili bar ona tako misli. Njeno otkriće zapravo je mnogo revolucionarnije, a u pogrešnim rukama moglo bi postati nezamislivo opasno. Ako ga se dokopa organizacija Imari, to će označiti kraj čovečanstva kakvo je sada.  

Samo jedan čovek prozreo je složeni Imarijev plan: agent Dejvid Vejl. Ali vremena je sve manje, a neprijatelj je moćan. Agent Vejl moraće da rizikuje sve da bi došao do jedine osobe koja može da mu pomogne u borbi za spas čovečanstva – Kejt Vorner. Samo njih dvoje mogu sprečiti katastrofu... Ako budu verovali jedno drugom. I ako ostanu živi.   

Jednom je već ljudski rod gotovo zbrisan sa Zemlje. Opstali smo, ali niko nije znao zašto. Sve do sada. Odbrojavanje do sledeće faze evolucije počinje,  a čovečanstvo ovog puta možda neće imati toliko sreće.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar