NOĆ MLADOG MESECA | Linda Laferti
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

LINDA LAFERTI je kći pomorskog oficira i veliki ljubitelj putovanja. Obrazovanje je stekla u Engleskoj, Francuskoj, Meksiku i Španiji, a diplomirala je na Univerzitetu Kolorado. Od desete godine aktivno se bavi polom, a kao predstavnik konjičkog tima Univerziteta Lankaster u Engleskoj, takmičila se u preskakanju prepona i dresurnom jahanju. Živi u Koloradu. Pročitaj više

NOĆ MLADOG MESECA

Oblast: Istorijski romani
ISBN: 978-86-10-01167-8
Format: 145x205
br. str.: 294
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

U osvit XIX veka, negde između Azije i Evrope...

Uz svaki nagoveštaj beličaste zore na horizontu, čamac se otiskuje u duboke vode hladnog Bosfora sa namerom da proguta jedan život.

Jedna od najmoćnijih i najneobičnijih žena u istoriji islamskog sveta, sultanova sestra i otomanska princeza Esma, svake noći zavodi drugog ljubavnika, a nakon toga mu oduzima život. Ipak, njeno hladno srce kuca samo za vojnika hrišćanskog porekla, bosforskog dželata zaduženog da sa prvim zracima sunca izvrši okrutnu kaznu.

Politička ambicija i strogo čuvane haremske tajne, protkane između samih krajnosti raskoši i bede čudesnog Istanbula, otkrivaju priču o snazi ljubavi koja može da promeni tok istorije.

„Neverovatno putovanje kroz vreme, priča koju nećete moći da zaboravite!“ – Historical Novels Review

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar