LJUBAV U RIMU | Mark Lamprel
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

MARK LAMPREL radio je na televiziji i filmu veći deo svoje karijere. Bio je jedan od pisaca scenarija za dečji film Bejb: prase u gradu, a pisao je i režirao mnoge nagrađivane kratke filmove. Njegov najnoviji projekat je filmski mjuzikl, koji je sam napisao i režirao. Pročitaj više

LJUBAV U RIMU

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-01812-7
Format: 145x205 mm
br. str.: 376
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN
Njujork, Pariz, London – sve velike metropole imaju svoje čari, ali Rim je, sa svojim pričama o svecima i grešnicima, mučenicima i zločincima, ljubavnicima i ratnicima, poput moćnog vrtloga koji vas vuče ka sebi, kao sila gravitacije. Ako dovoljno dugo lutate njegovim trgovima i oko njegovih spomenika, bićete opčinjeni njegovom zanosnom lepotom. Iz Rima nećete otići isti. Deo vas će ga uvek voleti.

Mlada umetnica Alis došla je u Rim zbog avanture, pre nego što se skrasi sa svojim dečkom Danijelom. Kada sudbina umeša prste, Alis će se zapitati da li stvarno postoji ljubav na prvi pogled i kako će uopšte znati kada joj se to desi? Sredovečni Meg i Alek vratili su se u grad u kojem su se zaljubili da obnove strast svoje ljubavi, koja je s godinama počela da bledi. Ipak, da li je sada prekasno za to? Konstans i Lizi su u Rimu da prospu pepeo Konstansinog muža i Lizinog brata, Henrija. Ali Lizi ne zna pravu priču o tome kako su se Konstans i Henri pre mnogo decenija upoznali u Rimu, ni dugo skrivane tajne koje čekaju da budu otkrivene.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar