U HLADNOM SRCU | Karin Salvalađo
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

KARIN SALVALAĐO rođena je u Zapadnoj Virdžiniji, u Sjedinjenim Američkim Državama, šezdesetih godina XX veka. Ima lepa sećanja na svoje nomadsko detinjstvo – sati provedeni na putu, iščekivanje novog života, raspakivanje starog. Živela je u mestima različitih klima, poput Aljaske i Floride, kao i kulturološki različitim, kao što su Kalifornija i Iran. Pohađala je Univerzitet Santa Kruz u Kaliforniji i diplomirala 1989. godine. Dve godine provela je u Italiji, a živela je i u Londonu gde je stekla diplomu u kretivnom pisanju na Univerzitetu Birkbek. U hladnom srcu je njen prvi roman. Pročitaj više

U HLADNOM SRCU

Oblast: Trileri
ISBN: 978-86-10-01595-9
Format: 145x205
br. str.: 256
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 799,00 DIN
Na sajtu: 639,00 DIN
Ušteda: 160,00 DIN

Grejs Adams slučajni je svedok ubistva, neko ko se našao na pogrešnom mestu  u pogrešno vreme. Dogodilo se to u trenu: na stazi iza njene kuće, čovek ubija ženu, koja pre nego što izdahne izgovara njeno ime. Grejs.

 Ipak, dolazak detektivke Mejsi Grili pokazaće da Grejs možda i nije bila samo slučajnost u ovom zagonetnom ubistvu. Detektivka Grili je već bila u gradiću Kolijeru, u hladnoj Montani, kada je radila na slučaju po mnogo čemu sličnom ovom.

Sada, jedanaest godina kasnije, uspomene otvaraju stare rane, a ona mora da pronađe ubicu i otkrije vezu između ubistva i Grejs, devojke koju polako sustiže mučna prošlost.   Hladnoća koja reže do kostiju možda je najveći neprijatelj, ali i saveznik hrabroj detektivki dok pokušava da pomogne žrtvama, ali i sebi. 
„Sjajni likovi koje čitaoci neće moći brzo da zaborave.“ – Publishers Weekly 
„Nov, uzbudljiv glas u žanru krimi-romana!“ – Huffington Post

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar