JEDAN GREH MANJE | Rendi Suzan Majers
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Knjiga

RENDI SUZAN MAJERS rođena je u Bruklinu, Njujork, i od malih nogu bila je opčinjena knjigama. Živi sa mužem u Bostonu, gde drži kurs kreativnog pisanja. Pročitaj više

JEDAN GREH MANJE

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-00533-2
br. str.: 304
povez: broš
Pismo: latinica
Ovaj naslov trenutno je Rasprodat Obavesti me kad bude dostupan
Tri majke. Dva oca. Jedno dete.

Trenutak kada moramo da prihvatimo posledice svojih postupaka nikada nije lak... Tri potpuno različite žene nisu mogle ni da zamisle koliko će im se životi promeniti.

Tija je mlada devojka koja se strastveno zaljubljuje u oženjenog profesora na fakultetu.Ostaje u drugom stanju, a kada to saopšti svom ljubavniku, on joj jasno stavlja do znanja da se nikada neće razvesti i ostavlja je na cedilu. Slomljena zbog gubitka muškarca kog voli, Tija odlučuje da dete da na usvajanje jednom situiranom bračnom paru.

Kerolajn je vrlo uspešan patolog, posvećena karijeri. Njen muž očajnički želi dete i, da bi mu udovoljila, oni usvajaju devojčicu, ali se Kerolajn i dalje preispituje da li je dovoljno dobra za ulogu supruge i majke.

Džulijet je majka dvoje dece, srećno udata za profesora na fakultetu: njen život je savršen. Međutim, saznaje za aferu svog muža, ali mu i prašta, jer veruje u njegovo obećanje da se to neće ponoviti.

Pet godina kasnije, strasti će se opet uzburkati kada Džulijet pronađe Tijino pismo, sa slikom deteta koje neopisivo liči na njenog muža. Njen svet se ruši, ali ona shvata da mora da pronađe istinu – i devojčicu sa slike.

Da li je bolje čuti bolnu istinu ili utešnu laž? Istina se na kraju svako sazna, a tada boli mnogo više...
Ela
Fantasticna knjiga, napeta do samog kraja..Bukvalno svako moze da se prepozna u junakinjama..Velika preporuka :)
Dodajte svoj komentar