Vulkan Izdavastvo | Knjiga | SREĆA ZA DVOJE
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
P. Z. RAJZIN je radio kao novinar i producent u različitim novinskim agencijama, na radiju i na televiziji, pre nego što se konačno posvetio pisanju. Okušao se i u nekoliko početničkih poduhvata na internetu, od kojih nijedan nije bio dovoljno primamljiv da zaseni Gugl, Fejsbuk ili Tviter. Oženjen je, ima jednu kćerku i živi u Londonu. Pročitaj više

SREĆA ZA DVOJE

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-02227-8
Format: 145 x 205 mm
br. str.: 328
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 999,00 DIN
Na sajtu: 799,00 DIN
Ušteda: 200,00 DIN
Nemojte nikome da otkrijete, ali Džen je jedan od mojih omiljenih likova.
(Mašine ne bi smele da imaju svoje miljenike. Ne pitajte me kako se to dogodilo.)

E pa upravo ta Džen je tužna, a Ejden želi da ona bude srećna. Mislite da je to jednostavna situacija? Džen ima trideset i neku i upravo je raskinula s dečkom, a Ejden je jedan veoma komplikovan i veoma skup softver.

Ejden poznaje Džen u dušu. Budući da ima pristup njenom mobilnom telefonu, tabletu i laptopu, on zna koju pesmu ona najviše voli, koje su joj fotografije omiljene, a može i da nabroji motivacione citate s Tvitera koji je najviše inspirišu. Na osnovu zapažanja i jedinstvenih algoritama, sračunao je da je Džen potreban dostojan ljudski partner (sasvim drugačiji od njenog bezveznog bivšeg momka) i zato bez njenog odobrenja počinje pretragu na internetu da bi pronašao odgovarajućeg kandidata.

Samo što Džen uopšte nije raspoložena da igra po Ejdenovom savršenom planu.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar