TRENUTAK SREĆE | Metju Kvik
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga

Glavni sajt  |  Oblasti  |  Drama

METJU KVIK autor je nekoliko romana sa bestseler liste Njujork tajmsa, uključujući i knjigu The Silver Linings Playbook, po kojoj je snimljen film, dobitnik Oskara. Njegova dela prevedena su na dvadeset osam jezika, a dobio je PEN/Hemingvej nagradu, između ostalih priznanja. Živi sa svojom suprugom, romanopiscem i pijanistkinjom Ališom Beset. Pročitaj više

TRENUTAK SREĆE

Oblast: Drama
ISBN: 978-86-10-01109-8
Format: 145x205
br. str.: 260
povez: broš
Pismo: latinica
Cena: 699,00 DIN
Na sajtu: 559,00 DIN
Ušteda: 140,00 DIN
Život može biti čaroban ako mu pružite šansu...

Šarmantna, topla i duhovita priča prevedena na više od 15 jezika!
                                                         
Bartolomju Nil je tridesetosmogodišnjak čiji bezbrižan i ušuškan život iznenada prekida majčina smrt. Lišen iskustva i snage da nastavi dalje, dobija vetar u leđa kada među njenim stvarima pronađe pismo slavnog Ričarda Gira, a njegovu dotadašnju jednoličnu svakodnevicu prekida potraga za sopstvenim identitetom.
Bartolomju započinje duhovnu avanturu zalazeći u tajne filozofije, prijateljstva, vere i ženske psihologije, razotkrivajući ljubav i čežnju prema porodičnom životu. Put u Kanadu pomoći će mu da pronađe biološkog oca, ali i doneti mnogo neočekivanih izazova koji mu ulivaju snagu i hrabrost.
          
Zabavna, inspirativna  i nežna priča o porodici, prijateljstvu, bolu, nadi, optimizmu. Priča koja će vas baciti u razmišljanje o zakonima univerzuma, slaveći snagu dobrote i ljubavi.

Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar