PRIČAJ MI O LJUBAVI
Vulkani
0 KNJIGA, 0
Moja korpa
 
#=Page
Napredna pretraga
ELIZA VALMORBIDA odrasla je u Australiji, u porodici italijanskih emigranata, ali kasnije se zaljubila u London. Njena prva knjiga bila je nominovana za dve nacionalne književne nagrade. Trenutno vodi agenciju za komunikacioni konsalting i predaje kreativno pisanje na Umetničkom univerzitetu u Londonu.  Pročitaj više

PRIČAJ MI O LJUBAVI

Oblast: Ljubavni romani
ISBN: 978-86-10-00027-6
Format: 145x205mm
br. str.: 192
povez: tvrd
Pismo: latinica
Cena: 599,00 DIN
Na sajtu: 479,00 DIN
Ušteda: 120,00 DIN
U svetu koji obiluje lošim vestima i turobnim proročanstvima, priče sa srećnim krajem iznova bude našu veru u život. Ovo su istinite priče o strasti i istrajnosti, o slučajnim susretima i neočekivanim romansama, o ljubavnicima čije zvezde bivaju uvučene u istu orbitu. Naravno, u ovoj knjizi ima i tuge. Ima i pitanja, ali ne i konačnih univerzalnih odgovora. Ipak, i bez njih, tuđe sudbine sa srećnim krajem imaju moć da nas ispirišu i vrate optimizam u naša srca.

Osluškujući jedinstvene glasove ljudi koji su s njom podelili svoja najdublja i najintimnija iskustva, autorka je njihove reči pretočila u dirljive pripovesti. Svaka od ovih priča govori o ljubavi – ljubavi koja može biti i stara i mlada, ljubavi koja ruši sve granice – ali, sagledane u celini, one predstavljaju čudesne pripovesti o životu.
Trenutno nema komentara.
Budite prvi koji će ostaviti svoj komentar.
Dodajte svoj komentar