Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Svetski bestseler „Moć kreativnog mišljenja“ uskoro u prodaji

17.
2.
2023.

Naša sreća zavisi od navike uma koju gajimo

Filozofija pozitivnog razmišljanja Normana Vinsenta Pila imala je uticaj bez presedana na milione ljudi širom sveta. Bezvremenske u svojoj poruci, neprocenjive u svakodnevnom životu, knjige dr Pila pružaju inspiraciju kad vam je najpotrebnija i vode do punijeg i srećnijeg života. U svom dinamičnom vodiču za plodan i radostan život Moć kreativnog mišljenja, Norman Vinsent Pil pokazuje kako se promenom životnog stava mogu dogoditi čuda u našem životu. 

Koristeći se konkretnim primerima, on nam predočava kako je postizanje trajnog ispunjenja aktivan proces i pokazuje nam kako da pozitivno razmišljanje sprovedemo u delo, učimo iz sopstvenih grešaka, iskoristimo veličanstvenu moć verovanja, izlečimo depresiju i živimo vitalno.

Verujte u sebe! Imajte vere u svoje sposobnosti! Bez skromnog, ali razumnog poverenja u sopstvene moći, ne možete biti uspešni ni srećni.

Živite jedan po jedan dan. Ne zabrinjavajte se zbog naredne nedelje. Naučite da živite umesto što pokušavate da se obogatite. Nemojte se nikad dugo ljutiti. Počnite svaki dan tako što ćete pokazivati simpatije prema ljudima koje srećete. Ulažite svoje napore u uspeh svoje veze. Praktikujte svoju veru i živite spokojnim životom. Živite uvek izdižući se iznad svega. Postoji u ljudskom duhu ogromna snaga, koja se uzdiže iznad bola i patnje kad je duh odlučan.

Uvek možete ići dalje, jer u sebi ste veći nego što mislite. Verujte u to, jer to je činjenica – velika, velika, divna činjenica.

Norman Vinsent Pil (1898–1993) bio je metodistički sveštenik, a osim po svojim knjigama, bio je veoma poznat i po svojim govorima. Autor je četrdeset šest knjiga, među kojima ima i svetskih bestselera: Moć pozitivnog mišljenja i Moć pozitivnog življenja.

Bestseler Moć kreativnog mišljenja uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.