Pretraži sajt

Preporuka Vulkanovih sajamskih hitova sniženih 30%!

14.
10.
2021.

Na specijalnoj akciji nalaze se hitovi iz oblasti beletristike i dečje književnosti ovogodišnjeg Vulkanovog sajma, koje ćete moći da kupite po 30% nižoj ceni! Tokom trajanja akcije, dostava na teritoriji Republike Srbije biće besplatna.

Iz ponude hitova beletristike izdvajamo sledeće naslove:

Knjigu Razmišljam previše Kristel Petikolen namenila je onima koji ne uspevaju da zaustave roj misli koji ih vodi u beskrajne asocijacije, unoseći nemir u njihove živote. Ako su vam čula uvek budna, pa vam nijedan detalj ne može promaći, imate priliku da naučite kako da isključite um i tako pobedite osećaj izopštenosti i ponovo se prilagodite društvu. Autorka razlaže sve poteškoće na koje nailaze hipermisleće osobe, koje ne umeju da se prepuste i uživaju u sadašnjem trenutku. Na osnovu razgovora koje je vodila sa svojim pacijentima, ona nudi savete kako spoznati vlastiti um i njegove potencijale. Knjigu Razmišljam previše preporučujemo svima koji su izgubili veru u sebe i tragaju za nekom vrstom rešenja, utehe ili smernice.

Roman Kraljevstvo slepih Kire Džejn Bakston je ispripovedan iz perspektive pripitomljene i razmažene vrane po imenu Ser, koja provodi dane rugajući se divljim vranama koje obleću Sijetl i uživa u čarima lagodnog života sa svojim vlasnikom Velikim Džimom. Međutim, sudbina ga kažnjava zbog nadmenog stava: Veliki Džim se razboleo i Ser je prinuđen da se vrati svojim divljim korenima. Na tom putu pridružuje mu se Denis, veran ali prilično blentav Džimov pas. Kročivši u urbanu džunglu, Ser dolazi do zastrašujućeg otkrića: Sijetl je u ruševinama, stanovništvo se međusobno poubijalo i pretvorilo u zombije, koji kontrolišu čak i TV program! Ser otpočinje uzbudljivo putovanje kroz uništeni grad, rešen da sazna istinu i spase čovečanstvo. Jer šta bi još mogao da izgubi?

Roman Ljubav na neviđeno autorke Emili Hoton vraća veru u pravu ljubav i postojanje srodne duše. Ovo je potresna i dirljiva priča o dvoje pacijenata koji se upoznaju u bolničkoj sobi, gde se oporavljaju od teških povreda. Alis i Alfi spavaju jedno pored drugog. Svakoga dana pričaju satima, ali nikada se nisu videli. Premda nisu imali dobar početak, zbližili su ih zajednička sudbina i Alfijeva upornost. Tokom dugih razgovora, shvataju da među njima postoji nešto više od pukog prijateljstva. Međutim, Alis i Alfi će morati da odluče da li će poći stazom ljubavi sa osobom čije su najveće slabosti upoznali, a čije lice nikada nisu videli. Topla priča o telesnom i duševnom isceljenju podseća nas da se prava ljubav može sresti tamo gde je najmanje očekujemo.

Roman Igra žmurke dolazi iz pera Sebastijana Ficeka, koji je svojim romanom Terapija s prvog mesta nemačkih top-lista uspeo da svrgne Da Vinčijev kod. Ubica igra najstariju dečju igru – žmurke. Ali, igrana po njegovim pravilima, ona vodi pravo u smrt. Scenario je uvek isti: ženski leš je ostavljen sa štopericom koja otkucava u mrtvoj šaci. Zbog morbidne sklonosti da svojim žrtvama vadi oči, ubica je poznat kao Kolekcionar očiju. Jedini koji ga može nadmudriti i zaustaviti u njegovim zločinačkim namerama jeste penzionisani policajac Aleksander Zorbah. On je nakon posebno teškog slučaja promenio profesiju i postao novinar crne hronike, a u svom istraživanju ispratio je sva ubistva koja je Kolekcionar počinio. Stvari se menjaju kada pored jednog leša pronađu Zorbahov novčanik. Kolekcionar želi da Zorbah igra njegovu igru, a on, da bi odbranio svoj ugled i spasao nevine žrtve, otpočinje napetu „igru žmurke“ s opasnim ubicom.

Debitantski roman autorke Lorejn Braun Voz za Pariz je duhovita i iskrena ljubavna priča o tome kako pogrešan put može da nas odvede u pravom smeru. Hana i njen momak Sajmon ukrcavaju se u različite kupee voza za Amsterdam, ne znajući da će se on tokom noći razdvojiti. Sajmon će nastaviti put za Amsterdam, a Hana će stići u Pariz. Bez prtljaga, karte i mobilnog telefona, lutajući ulicama, Hana upoznaje intrigantnog i neobičnog Parižanina Lea, koji je navodi da se zapita da li je život koji je izgradila u Londonu sa Sajmonom ono što zaista želi.

Spisak svih naslova beletristike koji su na akciji možete pogledati OVDE.

 

* Sajamske akcije na sajtu www.vulkani.rs su podložne promeni, tj. dopuni spiska.

** Dostava na celoj teritoriji Republike Srbije biće besplatna tokom trajanja sajamske akcije.

*** Popusti se ne odnose na naslove koji se već nalaze u okviru druge akcije.