Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Potpisivanje knjiga Miloša Latinovića

11.
10.
2021.

U okviru Vulkanovog sajma knjiga, koji traje od 11. do 17. oktobra, u utorak, 12. oktobra, od 18 do 19 sati, u knjižari Vulkan u TC Ušće biće održano potpisivanje knjiga Miloša Latinovića, autora bestselera Dugodnevica, Etape noći, Šekspirov klijent i drugih značajnih dela. Pozivamo vas da nam se pridružite i upoznate jednog od vodećih autora domaće književne scene.

Vulkan izdavaštvo vodi računa o svim posetiocima, te će se potpisivanje održati u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim merama koje se primenjuju u borbi protiv bolesti COVID-19.

Miloš Latinović (1963, Kikinda) autor je zbirki priča, romana, knjiga eseja i desetak dramskih tekstova, kao i više od sto različitih književnih priloga. Njegove knjige prevedene su na rumunski, nemački, bugarski i ruski jezik; brojni prozni tekstovi su prevedeni na engleski, mađarski, slovenački, slovački i makedonski.

Žiri Društva književnika Vojvodine proglasio je roman Dželat u raju za knjigu 2008. godine u Vojvodini. Za poetsko-proznu zbirku Zvezde i ostrva, Latinović je dobio Nagradu Stevan Pešić 2012. godine, a za roman Sto dana kiše, u izdanju Vulkan izdavaštva, dobio je Vitalovu nagradu za 2013. godinu.

Čekamo vas u knjižari Vulkan u Ušću 12. oktobra od 18 do 19 sati. Vidimo se!