Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA ODABRANE VULKANČIĆ KNJIGE
dana sati minuta sekundi

Nova knjiga Laša Keplera „Lazar

12.
8.
2021.

Laš Kepler je u trileru Lazar poklonio detektivu Joni Lini pulsirajući i srceparajući slučaj koji će čitaoca naterati da glasno uzdahne i dobro se zamisli već posle prvih stranica.

Švedski bračni par Ahndoril, poznatiji pod pseudonimom Laš Kepler, i u novom, sedmom nastavku o inspektoru Joni Lini je podjednako brutalan. Oni u serijalu ispituju samu srž zla, onog zla koje nadilazi opšte ljudsko poimanje i pritom se uopšte ne zamaraju tražeći uzroke i početke koji bi to zlo sveli na postupke čiji se motivi mogu razumeti.

 

U romanu Lazar, ni autori ni likovi nikada ne trepću nad užasima koje je izazvao glavni zločinački mozak. Priča je teška, ali zadivljujuća i u istrazi sa dešavaju stalni preokreti i iznenađenja.

Jurek Valter je ubijen pre mnogo godina. Policajci su nastavili da se bave drugim slučajevima i uspeli da zaborave tamu koja im je obeležila živote.

Priča počinje nasumičnim, različitim ubistvima bezosećajnih kriminalaca širom Evrope i Švedske. Iako možda nije lepo razmišljati o tome, koliko će zaista policija uložiti truda u takvu istragu? Jona Lina ubrzo postaje svestan da su neka od ovih ubistava povezana s njim. Iako pojedinci vide ubicu kao osvetioca, koji uklanja opasne kriminalce iz sveta, Lina ima osećaj da ubica nije neko ko radi za opšte dobro. Polako počinje da nazire mračniji i ružniji plan koji se krije iza svega.

Detektiv Jona Lina uveren je da njegov najgori košmar postaje stvarnost: čovek koji je rasturio njegovu porodicu vratio se da dovrši posao.

Kada je Jonina partnerka oteta – i zatvorena u kovčeg ispod zemlje – on se našao pred nemogućim izborom: da je ostavi da umre ili da uđe pravo u klopku koju je postavio jedini čovek koga se ikada plašio.

S obzirom da je Lazar  napisan sa gotovo filmskom preciznošću, zahvaljujući kojoj se scene pretapaju jedna u drugu i stvaraju savršenu celinu, preporučujemo ga svim ljubiteljima trilera!

 

 

Za sve ljubitelje romana Laša Keplera pripremili smo specijalnu ponudu na sajtu Vulkan izdavaštva. Ukoliko poručite triler Lazar putem sajta www.vulkani.rs, stičete mogućnost da kupite druge romane pomenutog autora po ceni sniženoj za 40% u odnosu na redovnu! Tokom trajanja akcije dostava na teritoriji Republike Srbije je besplatna. Spisak naslova možete pogledati putem linka.