Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

„Stranger Things: Tama na rubu grada“ u prodaji

25.
5.
2021.

Ljubitelji čuvene serije i romana Stranger Things: Sumnjičavi umovi s velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem očekivali su roman Stranger Things: Tama na rubu grada Adama Kristofera, koji se konačno našao u prodaji! U ovoj knjizi otkriće se dugo skrivane tajne i mnogi događaji pre prve epizode hit serije. U Vulkanovom izdanju je i prva knjiga ovog serijala – Stranger Things: Sumnjičavi umovi Gvende Bond. 

Svetla se gase u gradu koji nikad ne spava.

Hokins, Božić 1984. Šef policije Džim Hoper oduvek je mrzeo ovaj dan u godini: previše je bolnih uspomena, previše je teška samoća. Međutim, sada se sve promenilo. Sada je sa njim Jedanaest, a on želi da joj pruži mir i zaštitu, kao svaki dobar otac. Ali njegova usvojena ćerka ima drugačije planove. U podrumu je pronašla kutiju punu dokumenata, fotografija i nepoznatih imena, i nema nameru da ga ostavi na miru dok joj sve ne ispriča. Svu istinu koju je on izabrao da zaboravi, tajna vrata u njenu prošlost.

Iako bi se radije suočio sa hordom Demogorgona nego pričao o svojoj prošlosti, Hoper zna da više ne može da poriče istinu. I tako počinje priča o incidentu u Njujorku – o njegovom poslednjem velikom slučaju pre nego što se sve promenilo...

Njujork, leto 1977. Vrativši se iz Vijetnama, Hoper je uspeo da izgradi novi život. Ima porodicu koju obožava i posao detektiva u Odeljenju za ubistva u Njujorškoj policiji. Nakon što se sumnjivi federalni agenti iznenada pojave i oduzmu dosijee o nizu brutalnih nerešenih ubistava, Hoper uzima stvar u svoje ruke, stavljajući sve na kocku.

Baš kada je na korak od rešenja slučaja, grad ostaje bez struje, a on tone u najdublji mrak sa kojim se ikada suočio.

„Knjiga koju su fanovi jedva dočekali i koja će im otkriti mnogo nepoznatih detalja!“ – Njujork tajms

Za sve ljubitelje serijala, spremili smo posebnu akciju! Ukoliko poručite roman Stranger Things: Tama na rubu grada putem sajta vulkani.rsstičete mogućnost da prvi roman iz serijala Stranger Things: sumnjičavi umovi  kupite po ceni sniženoj za 40% u odnosu na redovnu!  Akcija traje do 8. juna.