Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Knjiga kao priručnik „Mudar roditelj – srećan školarac“ u prodaji

24.
5.
2021.

Najpopularniji evropski priručnik Mudar roditelj – srećan školarac pomoći će vam da postanete baš onakav roditelj kakav ste oduvek želeli da budete. U knjizi autora Hedviga Montgomerija pronaći ćete praktične savete kako da uspešno vaspitate svoje dete.

Mudar roditelj – srećan školarac je četvrta knjiga iz edicije posvećene porodičnom životu i načinu vaspitavanja, a pomoći će vam da sagledate potrebe deteta u uzrastu između šeste i trinaeste godine.

Zašto deca ne pričaju o svojim problemima, već ih duboko potiskuju? Zbog čega se često osećaju usamljeno? Zašto neretko bivaju nevoljna za sve zadatke koji su pred njima? Ukratko – dečje reakcije mogu delovati čudno ukoliko ne razumete ono što sledi: velika fizička i psihološka promena koju podrazumeva adolescencija. Stoga je izuzetno važno da deca u ovom periodu izgrade čvrstu vezu sa jednim ili oba roditelja i da osete stabilno tlo pod nogama. Školarci koji znaju da je neko na njihovoj strani i da ih razume bolje će se nositi sa životom. Školarac se umnogome snalazi sam, ali potrebni ste mu vi kao oslonac. Nije reč samo o tome da treba da budete prisutni – morate da mu pokažete da ste odrasla osoba kojoj se može verovati, neko ko sluša njegovu priču, neko ko je od pomoći.

Tokom osnovne škole sva deca spoznaju da je život težak, na ovaj ili onaj način. Dolaze u situacije koje ne mogu da predvide, povređuju i bivaju povređena, zaljubljuju se, osećaju veliki strah da će ostati sama, ali i toplinu sklapanja prijateljstva. Dete sada želi da započne stvaranje sopstvenog života, ali potrebni ste mu vi da ga naučite kako da sledi svoje srce.

Poručite knjigu Mudar roditelj – srećan školarac putem sajta www.vulkani.rs i budite spremni za izazove koji su pred vašim detetom.