Pretraži sajt
%
×
DO 50% NA POPULARNU PSIHOLOGIJU
dana sati minuta sekundi

Knjiga „Neda Arnerić – Od sna do jave, i natrag“ uskoro u prodaji

19.
5.
2021.

„Sve uloge, i životne i filmske, Neda Arnerić odigrala je neponovljivo.“

Tatjana Nježić, novinarka i autorka nekoliko knjiga koje su nam približile živote doajena srpskog glumišta, napisala je knjigu o jedinstvenoj Nedi Arnerić, koja će uskoro biti objavljena u izdanju Vulkan izdavaštva.

Knjiga Neda Arnerić – Od sna do jave, i natrag važno je štivo za sve ljubitelje domaće kinematografije i predstavlja njen jedinstveni glumački portret, kao i put koji je prešla, sanjajući i ostvarujući snove.

Život i delo Nede Arnerić fasciniraju i njene poštovaoce i kolege, jer je živela i radila onako kako to čine posebni ljudi, svesni stvarnosti. U knjizi Neda Arnerić – Od sna do jave, i natrag zabeleženi su najsjajniji trenuci koji su predodredili njen put i učinili je kultnom ličnošću srpske i jugoslovenske kinematografije.

„Sve uloge, i životne i filmske, Neda Arnerić odigrala je neponovljivo jer je uvek igrala srcem, kao da je znala da je to jedini način da kad se svetla ugase, hrabro i sa osmehom prihvati glavnu ulogu u večnosti“, navodi urednica Marija Radić.

Neda Arnerić – Od sna do jave, i natrag podsetiće vas na uloge i ostvarenja bez kojih naša filmska umetnost ne bi bila ono što je danas. Fotografije u ovoj knjizi vratiće vas u vreme kada je Neda Arnerić stvarala magiju. Impresije same glumice, ali i ono što su o njoj rekli njeni prijatelji i kolege, omogućiće vam da zavirite u njen nesvakidašnji život.

Knjiga će uskoro biti dostupna putem sajta www.vulkani.rs.