Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Knjiga je najlepši poklon za Osmi mart!

22.
2.
2021.

U susret prazniku koji slavi žene, njihovu nežnost i odvažnost, Vulkan izdavaštvo i Golden Rose spremili su posebnu akciju! U svim Vulkan knjižarama širom Srbije, kupovinom jedne od tri odabrane knjige dobijate savršen poklon – Golden Rose Smart Lips karmin! Praznična akcija traje od 22. februara do 8. marta. Iskoristite priliku i obradujte damu do koje vam je stalo savršenim poklonom koji će još više istaći lepotu njenog duha i lica!
 
Devojka koja je pronašla svoje srce je priča iz drugog vremena, onog u kom su vukovi sačekivali devojčice u šumama, u kom su zveri tumarale hodnicima ukletih zamkova i veštice vrebale decu iz svojih slatkih kuća sa ušećerenim krovovima. U svetu u kojem devojka može da bude samo dobra, poslušna i pre svega lepa, nema mesta za stvari koje Izabel voli. Kada je Maman primora da odseče prste na stopalima kako bi uspela da navuče cipelicu i uda se za princa, prevara će biti otkrivena i princ će umesto nje izabrati Elu, dobru polusestru, savršenu Pepeljugu iz bajke. Ipak, da li je jedina sudbina zle polusestre da ostane u zapećku, osuđena na nesreću?
 
Bestseler Njujork tajmsa Mreža šaputanja, koji se bavi jednom od najaktuelnijih tema koje se tiču modernog društva i savremenog čovečanstva, otkriće nam šta se desi kad se lanac ćutanja prekine. Grejs, Sloun i Ardi su prijateljice koje već godinama rade u pravnoj službi jednog od najpoznatijih sportskih brendova na svetu. Sve tri su na važnim položajima, ali kada generalni menadžer kompanije premine, teško će primiti vest da je Ejms Garet, njihov nadređeni sa vrlo problematičnim ponašanjem prema ženama, favorit da nasledi najvišu poziciju. Ali svet se promenio, i ovoga puta one neće samo prihvatiti pravila igre i ćutati.
 
U svojoj knjizi Misli o nervoznoj planeti Met Hejg nas podseća na sve ono što smo zaboravili. A zaboravili smo da budemo ljudska bića, da budemo empatični, jedinstveni, da sopstvenu vrednost nikada ne merimo u odnosu na druge ljude. Brza i nervozna planeta stvara brze i nervozne živote. Kako da sačuvamo zdrav razum na planeti koja nas izluđuje? Kako da se osećamo srećno kada se podstiče naša anksioznost? Kako da ostanemo ljudi u svetu tehnologije? Odgovore na ova pitanja pronađite u bestseleru Sandej tajmsa Misli o nervoznoj planeti.
 
Akcija traje do isteka zaliha. Ljubav i poštovanje iskazujemo svakog dana, ali u susret prazniku, najvažnijim ženama u svom životu darujte posebno odabranu knjigu Vulkan izdavaštva i Golden Rose Smart Lips karmin.
 
* Akcija traje od 22. februara do 8. marta, odnosno do isteka zaliha.
** Akcija se organizuje u svim Vulkan knjižarama širom Srbije i važi samo za odabrane naslove.
*** Za vreme trajanja akcije dodatni popust uz Vulkan klub karticu se ne zaračunava.