Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Nova, očaravajuća knjiga fantastične Nore Roberts: Anika

12.
11.
2020.

Novi roman čuvene spisateljice Nore Roberts Anika oduševiće sve ljubitelje ljubavnih priča prožetih napetošću i uzbuđenjem.

Tri para. Drevna misterija. Moć bezvremene ljubavi.

Nakon uspešne potrage za zvezdama u Grčkoj, šestorka koja je ujedinila moći sada je u Italiji. Dok ulozi u opasnoj igri postaju sve veći, prelepa Anika i hrabri Sojer pronaći će još nešto.

Anika dolazi iz mora... I zna da će tamo morati da se vrati kada njena potraga bude završena. Lepa, živahna i neverovatno snažna, ne prestaje da očarava svoje nove prijatelje, čuvare izabrane da štite tri zvezde koje su stvorile boginje. Zahvaljujući putniku Sojeru, stigli su na prelepo italijansko ostrvo Kapri kako bi pronašli Zvezdu vode. Njega sve više privlači Anika i njena iskrenost i vedar duh. Ipak, zna da će, ako je pusti u svoje srce, izgubiti čvrsto tlo pod nogama, bez obzira na svoj magijski kompas. Ali kako da se bori protiv prave ljubavi?

Za to vreme je Nereza, njihov mračni neprijatelj, već izgubila jednu zvezdu i priprema osvetu smrtonosnim i nepredvidivim oružjem. U borbi između tame i svetlosti, možda je ljubav jedino što ih može sačuvati strašne sudbine.

Laskavu titulu „omiljenog pisca Amerikanaca“ Nora Roberts je ponela s pravom, jer se njeni romani prodaju u višemilionskim tiražima, i to ne samo u Sjedinjenim Državama.

Vulkan izdavaštvo je do sada objavilo jedanaest romana Nore Roberts, među kojima su Ispod površineOpsesijaObala sećanjaTama u očimaU inat tradiciji. Buklist navodi da će svako ko pročita roman Anika „biti opčinjen magijom Nore Roberts“.

Ljubavni triler Anika možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs.